Çamur Gibi Yoğun Kaka

51 görüntüleme
Kader G.

Kader G.

6 Ağustos 2025 17:21
Bebeğim 4 bucuk aylık anne sütü ve mama yiyor 2 günde 1 kaka yapıyor ama çamur gibi içinde tortu falan da yok sulu da değil yoğun saf bide kokulu acaba mamadan mıdır sütümden mi yada hastalık işareti mi ateşide yok bakıyorum kafayı yemek üzereyim düşünmekten 4 aydır okadar çok şeyi takıyorum ki 🤦‍♀️🥹
M

Merve

6 Ağustos 2025 17:28
Merhaba benim kızım da sadece mama ile besleniyor onun da öyle hatta kına gibi rengi dokusu görüntüsü doktorum normal dedi
N

Nazo K.

6 Ağustos 2025 18:08
Bence gereksiz evham yapıyorsunuz her zaman tortulu olma şartı yok ki.Ona en iyi gelecek şey sizin psikolojik durumunuz ne kadar rahat ve mutlu olursanız oda o kadar rahat ve mutlu olur❣️
Kader G.

Kader G.

6 Ağustos 2025 18:12
Bilmiyorum anneyiz evdeki doktor biziz bizim gözlemimiz önemli ilk anlayan biz olmalıyız gibi kendimi öyle şartlandırdım ki rahat neydi unuttum teşekkür ederim biraz daha kollayıp bakayım devam edicek mi bu durum
T

Tuğba D.

6 Ağustos 2025 18:14
Benim bebeğimde 4,5 aylık. 4. Aya girdiğimizden beri kakası hep değişik bi gün su gibi bi gün mukuslu bi gün yeşil. Benimde kafam çok karışık besin alerjisi olduğunu düşünüyorum ama vücudunda herhangi bir döküntü yok 😬
Kader G.

Kader G.

6 Ağustos 2025 18:17
Süt alerjisi olur dedi doktoru öyle sulu sık ve mukuslu yapıyordu süt ürünlerini bıraktım sütüm azaldı gün içinde mamada veriyorum şimdide böyle oldu her ay hergün değişen bi döngü var Allah yardımcımız olsun 🙈😬

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir