Çamaşır Suyu
148 görüntüleme
İ
İrem
23 Ocak 2026 21:18
Arkadaşlar bebekli evlerinizde yerleri silerken çamaşır suyu kullanıyor musunuz?
Ş
Şerife K.
23 Ocak 2026 21:36
Mutfakta ve banyoda bile çok nadir ayda bir kere anca kullanıyorum. Sadece bebeğim için değil kendimiz için de zararlı. Sirke ve Karbonat, arap sabunu, beyaz sabun gibi daha doğal alternatiflere yöneldim. Çok çaresiz kalırsam bardak sararmaları için kullanıyorum
İ
İrem
23 Ocak 2026 21:40
Mutfakta ve banyoda bile çok nadir ayda bir kere anca kullanıyorum. Sadece bebeğim için değil kendimiz için de zararlı. Sirke ve Karbonat, arap sabunu, beyaz sabun gibi daha doğal alternatiflere yöneldim. Çok çaresiz kalırsam bardak sararmaları için kullanıyorum
B
Buket ..
23 Ocak 2026 21:52
Mutfak banyo harici kullanmıyorum ama yerleri normal yüzey temizleyici ile siliyorum doğal olanları temizlik hissi vermiyor. kayınvalideniz yerleri ne ile sildiğinize mi laf söylüyor ? Allah yardımcınız olsun sabır diliyorum..
Ş
Şerife K.
23 Ocak 2026 21:53
Çok haklısınız benimki de öyle. Sirkeyle mutfak temizlediğimi söylediğimde sirke temizlemez ki demişti. Fakat bizim kimseyi memnun etme gibi bir görevimiz yok. Önceliğimiz evladımızın sağlığı. Yıllar sonra etkisini gösterebilecek şeyler bunlar Allah korusun.
İ
İrem
23 Ocak 2026 21:55
Bugün son günleri o yüzden bir şey demedim kendince yardımcı olmaya çalıştı tüm evi çamaşır suyuyla silmiş 🤷♀️ amin arkadaşlar bağımsız ve mutlu günlerimiz olsun inşallah 😅

Hatice C. ..
23 Ocak 2026 22:15
Tuvalet dışında çok nadir mutfak bezlerini yatırıyorum çamaşır sulu suya onun dışında kokusu zarar verir diye yapmıyorum Beyaz sirke, karbonat, çamaşır sodası birde Arap sabunu kullanıma geçtim iyi iş çıkarıyorlar
T
Tuğba B. ..
23 Ocak 2026 22:19
Yerleri Arap sabunu ile siliyorum. Banyoda lavaboda kullanıyorum çamaşır suyu evi havalandırıyorum

İlsu O. K.
23 Ocak 2026 22:36
Merhaba; banyoda tuvalet ve lavabo içine çamaşır suyu kullanıyoruz ama onuda gece döküp mutlaka kapısını kapatıyoruz. Yerler için mümkünse ekstra kokusuz tercihimiz sürünme döneminde bir de bu yüzden beyaz sabun ve karbonat kullanıyoruz sirke kokusu oldukça yoğun ve gitmiyor bu yüzden pek tercih etmiyorum
İ
İrem
23 Ocak 2026 22:53
Ben de Arap sabunlu bir yüzey temizleyici almıştım bebek dışarıdayken onunla temizliyorum bayadır açıkçası ona da bulaşmadım. Tavsiyeler için teşekkür ederim 🌸