Çamaşır Deterjanı
135 görüntüleme

Nil A.
2 Ağustos 2025 19:39
Hem bebek hemde kendimiz için kullanacağımız deterjan arıyorum. Sıvı olmasını istiyorum. Granül sabun kullanıyorum şuan ama biraz daha kullanırsam makinemden olucam. Kalıplaşıp kalıyor makine çok kötü oldu her yeri sabun kalıntısı bu durumu yaşayan var mı. Deterjan önerilerinizi bekliyorum
H
Hiranur Y. K.
2 Ağustos 2025 19:40
Merhaba ben siveno kullanıyorum bebeğim için

Nil A.
2 Ağustos 2025 19:41
Siveno denedim fakat sanki güzel temizlemiyor gibi geldi. Kendi kıyafetlerimizi de aynı deterjanla yıkayacağım için biraz etkili olması lazım
M
Melda G. ..
2 Ağustos 2025 19:47
Ben Rossmanndan alıyorum, oraya bi göz atabilirsiniz. doğal içerikli parfümsüz bulabilirsiniz 🥰

Nil A.
2 Ağustos 2025 19:55
Tam olarak ismini söyler misiniz Melda
R
Rabia K. ..
2 Ağustos 2025 19:57
Moms green yeşil annenin tavsiye ederim siveno da denedim en iyi bu marka geldi bayby green
M
Melda G. ..
2 Ağustos 2025 20:18
ben domol ( kendi markaları) granül kullanıyorum sıvısıda var tr de bulunuyor mu bilmiyorum . parfümsüz sensitive temiz içerik dite biliyorum birde ecoFreunde var. gittiğinizde arka kısmından içeriğine bakabilirsiniz 🥰
B
Betül B. ..
3 Ağustos 2025 07:51
Çocuğun kıyafetlerin ilk hafif hacışakirle çitileyip suyun içinde bekletin sonra makineye atın bende granül kullanıyorum ama içine atıyorum makinenin ve çok az koyuyorum
R
Rabia K.
4 Ağustos 2025 09:31
Büyük migroslarda just green var hem kendi çamaşırlarımızı hem bebeğimin çamaşırlarını onunla yıkıyorum temizliyor öneririm
B
Burcu G. Y.
7 Ağustos 2025 15:03
Ben bebegimi siveno kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim

Nil A.
7 Ağustos 2025 15:24
Siveno çok hoşuma gitmedi benim. Rossmandan domol sensitive hem toz hem sıvı olanını sipariş ettim onu deneyeceğim.

Ayça K. A.
Hemşire
10 Ağustos 2025 23:51
Omo bebek hypo alerjenik ve omo bebek parfümsüz kullanıyorum bebeğimin kıyafetlerine genelde çift durulama yapıyorum. Ayrı ayrı yıkarsanız sizinkilerde daha sağlıklı olur
A
Ayşenur G. ..
10 Ağustos 2025 23:52
Sivenonun deterjanini kullanıyorum ben