Calpol Alerji

73 görüntüleme
E

Eda

4 Ocak 2026 13:54
Bebeğim 8.5 aylıkek gıdası normal verdiklermden yedi akşam ateşi vardı 38civarı uyumadan calpol verdim 1 2 saat sonra uyumayınca bir bakayım dedim bacaklarıpopo civarı ağız çevresi kabarmıştı. Calpol daha öncedende verdiğim bir ilaç ona bağlıolabilir mi 2 hafta önce sünnet oldu o zamanda verdim bir şey olmamıştı
M

Mushviga M.

4 Ocak 2026 14:01
Çok geçmiş olsun,Rabbim şafi adı hürmetine,şifalar versin inşallah.İlacın SKT baktınızmı?
E

Eda

4 Ocak 2026 14:02
Evet 2 hafta öncede kullandığım aynı şurup
M

Mushviga M.

4 Ocak 2026 14:33
Benim kızım 17 günlük,gaz damlası yazmış doktor,3 aylık SKT si var.Martta bitiyor.Bence doktora söyleyin,alerji çok önemli bir durum.
E

Eda

4 Ocak 2026 14:38
Neden olduğunu bilemeyiz demişler acilde iğney yapıldı bir daha ateş olduğunda az verin ondandakabarırtekrar denildi
E

Eda

4 Ocak 2026 14:39
Daha önce başına gelen varmı merak ettim diye yazdım buraya
S

Seda

4 Ocak 2026 15:13
İlacı 1 çk fazla verdiyseniz olabilir ağır gelebilir siz emziriyordanız sizin yediğiniz birşeyden de olmuş olabilir ve ya yedirdiğinz yicekten de olabilir sonradan çıkabiliyor
E

Eda

4 Ocak 2026 15:32
Kiloya göre veriliyor diye biliyorum 9 kilo bir buçuk 2 çay kaşığıkadar verdim emzirmiyorım İkizler

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir