Calpol

143 görüntüleme
Ş

Şevval N. K.

8 Haziran 2026 22:41
Bebeğim diş çıkarma sürecinde 15 aylık her gece çok ağlıyor ben de 1 haftadır calpol veriyorum rahat ediyor zararı olur mu
Göktenur B.

Göktenur B.

8 Haziran 2026 22:47
Bugün sağlık ocağına gittim bende oğlum 10 aylık dünden beri ateşliyiz ama 38 görmedi hiç ama şurup versemde 37 de kalıyor hep doktor dolven verdi dönüşümlü veriyorum 4 saate bir siz ne kadar veriyorsunuz kaç saate bir veriyorsunuz bi zarari olmaz büyük oğlum da sürekli kullandım ben calpolü
Ş

Şevval N. K.

8 Haziran 2026 22:52
Valla ben uyumadan 1 kere veriyorum sadece rahat uyusun çok ağrısı olmasın diye biz diş çıkarırken ateşlenmiyoruz çok şükür de ağrısı oluyor
Göktenur B.

Göktenur B.

8 Haziran 2026 23:27
Şevval Nilay Kaya
Valla ben uyumadan 1 kere veriyorum sadece rahat uyusun çok ağrısı olmasın diye biz diş çıkarırken ateşlenmiyoruz çok şükür de ağrısı oluyor
Bizde ilk defa ateşlendik bu zamana kadar ne aşıdan sonra nede ilk iki dişi çıkarırken acaba başka bişey mi var diye götürdüm ama dişten dolayı olabilir dedi doktor verebilirsiniz bence bende büyük oğlumda çoğu gece verdim Bir sıkıntı yaşamadık
G

Gülsüm U.

9 Haziran 2026 23:29
Göktenur Bektaş
Bizde ilk defa ateşlendik bu zamana kadar ne aşıdan sonra nede ilk iki dişi çıkarırken acaba başka bişey mi var diye götürdüm ama dişten dolayı olabilir dedi doktor verebilirsiniz bence bende büyük oğlumda çoğu gece verdim Bir sıkıntı yaşamadık
Benim bebeğim de 10 ay 15 günlük kafası aşırı sıcak ateşleniyor vücudu sıcak değil ama boyundan yukarısı yanıyor resmen 40 derece ölçtüm. İshal var elini sürekli ağıza götürme huysuzlanma ve kulağıyla oynama var bugün doktora götürdük tahlil verdik diş olabilir öi acaba ya. Doktor diş kökleri görünüyor ama henüz belirtş yok dedi
Göktenur B.

Göktenur B.

10 Haziran 2026 07:23
Gülsüm Usanmaz
Benim bebeğim de 10 ay 15 günlük kafası aşırı sıcak ateşleniyor vücudu sıcak değil ama boyundan yukarısı yanıyor resmen 40 derece ölçtüm. İshal var elini sürekli ağıza götürme huysuzlanma ve kulağıyla oynama var bugün doktora götürdük tahlil verdik diş olabilir öi acaba ya. Doktor diş kökleri görünüyor ama henüz belirtş yok dedi
Bizimde öyle sadece kafası ama 40 hiç görmedim ishal de var bizde diş ucu görmedim ama diş olduğuna eminim dün saat 5 den sonra hiç ateslenmedi ama gece çok ağladı emek bile istemiyorum şuan
Ş

Şevval N. K.

10 Haziran 2026 23:20
Gülsüm Usanmaz
Olabilir genelde diş ishal yapıyor benim bebeğimi de bence büyük ihtimalle diş
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir