Calpol
103 görüntüleme
M
Merve ..
3 Nisan 2026 01:17
6 aylık bebeğime ne zamancalpol versem gece rahat uyuyor günde bir çay kaşığı versem olur mu bunu doktoruna soran var mı sadece iki gece denedim ama zararı yoksa her gece vermek isterim muhtemelen diş ağrısı uyutmuyor
E
Esma D.
3 Nisan 2026 01:24
Bunu bende merak ediyorum uyumadığı zaman bende verdim bi kaç gün arayla çok ağlıyordu benim oğlumda 6aylık
M
Merve ..
3 Nisan 2026 01:25
Bakalım sorumuza yanıt bulabilecek miyiz
Ş
Şeyma N. B.
3 Nisan 2026 01:28
Tabiki de öyle bir şey olamaz . Her gün ilaç sadece diş ağrısı için verilmez . Bir yüktür bu ilaçlarda vücutta .
M
Merve ..
3 Nisan 2026 01:31
İşte bundan emin olamadığım için yazdım büyüklerdeki parol gibi düşündüm
A
Arzu.G
3 Nisan 2026 01:47
Yapmayın sakın midesi böbreği karaciğeri o ilaçlar düzenli kullanımda hep [zararlı.bagisiklik](zararlı.bagisiklik) oluşturur zaten ise yaramaz sürekli hale gelirse .dayanamadığıniz zamanda verdiğiniz bir çay kaşığından hicbisey olmaz elbette ama düzenli [vermeyin.merak](vermeyin.merak) etmeyin geçecek bu günler uzun uzun uyuduğu zamanlar da gelecek sabredin .Allah güç kolaylık versin
E
Ebru D. A.
3 Nisan 2026 04:44
Ben doktoruma huzursuz olduğunda vermeli miyim diye sordum hayır dedi sadece ateşi varsa o da kg suna göre vermemizi tavsiye etti
M
Merve ..
3 Nisan 2026 06:53
Teşekkür ederim arkadaşlaryanıtlarınız için bundan sonra vermeyeceğim zaten sadece iki gün uyguladım