Çalışmaya Başlamak

95 görüntüleme
H

Hatice F. Ö. ..

8 Nisan 2026 21:16
Bebeğim 7 ay 25 günlük oldu. İş aramıyordum ama eski çalıştığım yerden haftanın 2 günü gitmeli 1 gün evden olacak şekilde teklif geldi. Denemek istedim bebeğimi bırakacak kimse de olmadığı için bugün onu da alıp gittim. Yolda trafikte ağladı giderken çok zorlandım. Oradayken sorun olmadı pek fazla biraz bölündüm. Annemi çağırsam iki gün için nasıl bırakacağım çok vicdan yaptım düzeni bozuldu diye bugün. Bir arkadaşım da memeyi bırakırsa unutursa ya dedi çok kafam karıştı ne yapmalıyım bilmiyorum
L

Leyla E. A.

8 Nisan 2026 21:18
Maddi ve manevi İhtiyacınız varsa çalışın yoksa da bebeğinizin rutinini hiç bozmayın arkadaşınız biraz içinizi karartmış 3 aydır çalışıyorum sadece emiyor benım ki biberon tutmuyor 🥺memeyi unutma söz konusu olmadı bizde
H

Hatice F. Ö. ..

8 Nisan 2026 21:21

Leyla Elmas Aydar

Maddi ve manevi İhtiyacınız varsa çalışın yoksa da bebeğinizin rutinini hiç bozmayın arkadaşınız biraz içinizi karartmış 3 aydır çalışıyorum sadece emiyor benım ki biberon tutmuyor 🥺memeyi unutma söz konusu olmadı bizde

Çalışma Süresi az oluğu için sosyalleşmek bana da iyi gelir diye düşünmüştüm aslında. Ama korktum çok kafam karıştı baya
Afranur K.

Afranur K.

8 Nisan 2026 21:23
Bence çok güzel bir teklif gelmiş, sosyal hayata alışmak çok zor bizler için. Ayrıca bebeğin anneyi unutması o kadar kolay değil içiniz rahat olsun, 1 ay yoğunbakımda kaldı yine memeyi unutmadı. Günde bir kaç emzirme olmayacak diye bebeğiniz de memeyi unutmaz içiniz rahat olsun.
L

Leyla E. A.

8 Nisan 2026 21:24
Sosyalleşmek gerçekten çok iyi geliyor evin içinde sürekli bebekle yalnız kalmak çok zordu benım için bebeğim biberon tutsaydı benım zorlandığımı söyleyemem çalışmak bana iyi geldi çok yorucu olsada sizin daha az mış gün olrak bebek bi kaç haftaya alışıyor ama düzene nasıl rahat ediyorsanız öyle yapın
H

Hatice F. Ö. ..

8 Nisan 2026 21:27
Evet çok zor eski ben olmak anne olmak gerçekten zormuş. Bugün fark ettim ki eski özgüvenim neşem bile kalmamış. Sanki çok uzun süredir kapalı bir yerdeymişim de insan içine çıkmışım gibi oldu. İşe dair teklif gelmese belki kendi bile adım atamayacaktım özgüvenimi yitirmişim.

Bugün araba kullanırken uyudu biraz bebeğim korna çalıp ses çıkaran insanları bile boğmak istedim. Annelik akıl işi değil 😅
Merve N. M. .

Merve N. M. ..

8 Nisan 2026 21:47
ben de 10 aylık bebeği olan bir anneyim. geçen hafta işime tekrar başladım. çok korkuyordum nasıl olacak yapabilecek miyim diye ama yapıyoruz biz anneler gerçekten çok güçlüyüz. o kadar zorluklar psikolojik sıkıntılar yaşamamıza rağmen o minnacık eller bizi sımsıkı tutuyor. sosyalleşmek gerçekten çok iyi geldi bana ne özlemişim eski beni tabi ki iyi ki anne olmuşum bu hayatta bin şükür. Ama maddi açıdan çalışmam gerektiği için kızımın geleceği için dönmem gerekti🥺 Benim kızım da emiyor. iş yerimde sütümü sağıyorum eve getiriyorum sonraki gün hepsini içiyor düzenimize alıştı gibi.
H

Hatice F. Ö. ..

8 Nisan 2026 21:58
İyi ki varsınız biraz olsun içim rahatladı. En azından biraz daha deneyeceğim.
L

Leyla E. A.

9 Nisan 2026 02:29
Ahaha o sesler bazen gözümle kızıyordum ya da sinirlenerek pış pış diyorum ye eşin kızıyordu 😃ama alıştı sese hatta benımkş arabada giderken daha iyi uyuyo r tabi tek başımıza kullanmıyoruz oto koltugunda durmuyor ama siz denemeye devam edin olmasa bırakın 😊

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir