Cadı Saati Diye Bişey Var mı ?
130 görüntüleme
N
Neslihan Ö.
8 Ağustos 2025 19:25
Bebeğim 2 aylık hemen hemen her akşam aynı saat aralığında akşam 7 8 gibi ağlama krizine giriyo sakinleştirmek yarım saati buluyo sonra uyuyo bi tek benim bebeğim mi böyle acaba ?

Selen B.
8 Ağustos 2025 19:47
Merhaba 2 aylıkken kısa bir süre benimde bebeğim 7 8 gibi ağlıyordu.Daha sonra bitti. Şuan 3 aylık sadece mızmızlanıyor biraz
T
Tuğçe ..
8 Ağustos 2025 19:49
Bence var 😊 Benim bebeğim 7den 11e kadar ağlardı sakinleşmezdi kolik sancıları demişti doktor 3. Ayda azalarak geçti şu an 4,5 aylığız hiç kalmadı büyüdükçe azalıyor biraz sabırlı olmak gerekiyor sadece
A
Ayşe G.
8 Ağustos 2025 20:02
Benimki de öyleydi akşam saatlerinde başlardı ama ne ağlamak böyle feryat figan tabi ilk annelik acemilik kaç kere bu çocuğun acaba birşeyi mi var diyipte acile götürdüğüm de oldu. Sonuç gaz sancısı 😂 kiraz çekirdekli kemer kullanırdık onunla uyurdu hep.

Yeter O. ..
8 Ağustos 2025 20:25
Peki kaçıncı ayda artık bebeğiniz kendi gazını çıkarmaya başladı yani tamamen bitti
Ş
Şule G.
8 Ağustos 2025 20:34
Bizimde öyleydi sonra süt alerjisinden kaynaklı sancılanıyormuş onu anladım 😅 akşam yemeği yedikten 1 2 saat sonra rahatsızlık başlayıp birkaç saat sürüp geçiyormuş. Osman hocanın bir videosunda bu soru sorulmuştu, o da hiç duymadım gibi bişey demişti
N
Nur T.
9 Ağustos 2025 21:12
Benim de bebeğimin o zamanlarda 7-9 arası ağlama krizleri başlamıştı. Uyku saatini geçirmemeye çalıştım sonrasında. Zamanla ağlama krizi geçti şuan 4 aylık ama hala uykusu gelince huysuzlanıyor