Ca-oksalat Kristali Hakkında

63 görüntüleme
G

Gökçe I.

14 Temmuz 2025 14:47
Hocam Merhaba Kızım 8 Aylık Çişli bezi çok az test yaptılar Ca-Oksalat Kristali 5 olarak çıktı. Nasıl bir yol izlememiz lazım ?
Münevver K.

Münevver K.

14 Temmuz 2025 15:15
Bir ay önce oğlum yedi aylıktı biz de idrar testi vermiştik coax 108 çıkmıştı doktor böbreğinde kum olduğunu söyledi bol bol sıvı ile halledebileceğimizi söyledi bazen suyuna da limon sıkıp vereceğimizi söyledi bugün tekrar test verdik çok şükür sıfırlamışız değeri🙏🏼
G

Gökçe I.

14 Temmuz 2025 16:46
10 gün sonra usg ve tekrar idrar istediler sıvı alımı su ver emiyor ama çok memeylede arası yok keyifçi baya çorba veriyorum ekstra su da vermeye başlamıştım çok terliyor diye inşallah bizimde sıfırlanır 🙏🏻
Münevver K.

Münevver K.

14 Temmuz 2025 17:28
Çok geçmiş olsun inşallah formül mamayı da çoğalmıştım bu arada. Bu arada bir de doktor D vitamini de alakalı demişti bilemiyorum bağlantısını ama onu da bıraktık sizde bir sorun
G

Gökçe I.

14 Temmuz 2025 17:32
Meme emiyor , mamayı hiç kabul etmedi. D vitamini 31 çıktı ama onunla ilgili birşey demedi tekrardan gittiğimizde onuda sorayım. Çok teşekkür ederim 🙏🏻
F

Fatma A.

27 Temmuz 2025 06:16
Arkadaşlar benim bebeğimde kum döküyor koku oluyor muydu hiç çişinde?

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir