Buzluk Sütü Acil

79 görüntüleme
Y

Yeliz A.

2 Mart 2026 20:28
Arkadaşlar ya lütfen deneyimi olan yazsın bu ayın sonunda işe baslıcam bebeğim on gün sonra altıncı ayına giricek yavas yavas tadımlara baslıcaz ama dogal olarak hala ana ogunu anne sütü ve bebeğim birden biberonu reddetti avent içiyordu akış hızınıda değiştirdim baska biberonla denedim ama almıyor ve bugun bardakla vermek istedim yine içmedi demekki buzluk sütünün tadını beğenmiyor ne yapmam lazım nasıl içiricem ılık veriyorum sütü dahamı sıcak vermeliyim veya işe başladığımda günlük sağıp buzdolabınım normal kısmında durup hemen mi versinler napsınlar biri yardımcı olsun lütfen
L

Lale

2 Mart 2026 20:33
Günlük vereceksiniz normal kısımda kalabilir.3/4 gün süresi var normal buzdolabında. Ama ağzı kapalı bi şekilde kapı kısmında değil daha iç tarafta olmalı
Y

Yeliz A.

2 Mart 2026 20:34
Eğer o şekilde kabul ederse öyle yaparım ama şuan zaten içmiyor
O

Ozlem

2 Mart 2026 20:38
Benim kızımda dondurulmuş süt içmiyor soğuk sıcak ılık hepsini denedim. Keskin beyaz sabun kokusu oluyor. Sağıp dediğiniz gibi dolapta durabilir sonra o sütü ısıtırsınız
Y

Yeliz A.

2 Mart 2026 20:39
yarın denicem bakalım direk yeni sağılmış sütüde denicem içiyormı diye
O

Ozlem

2 Mart 2026 20:40

Yeliz Aktaş

Evet öyle daha güzel içiyor içer inşallah 🫶🏻
B

Begüm A.

2 Mart 2026 20:52

Yeliz Aktaş

Benim bebeğim de aynı ısıtılmış sütü iştahsız içer ama yeni sağılmış sütü çok güzel içer ama 3 4 gün süresi olduğu için ben de dondur madan öyle vermeyi tercih ediyorum
Y

Yeliz A.

2 Mart 2026 20:58
Yarın denicem inanın moralim çok bozuk işe başlaycapım için aç kalıcak korkusu var
Afranur K.

Afranur K.

2 Mart 2026 21:13

Yeliz Aktaş

Yarın denicem inanın moralim çok bozuk işe başlaycapım için aç kalıcak korkusu var

Benim bebeğim de buzluktaki sütlerini içmedi, ek gıdaya geçince pürelerinin kıvamını açmak için kullanmayı planlıyorum.

Ama daha taze sütü içiyor, mesela bugün öğlen sağdığım sütü yarın öğlen içiyor.

Ben ce işe başlayınca, iş yerinde sağım yapıp, ertesi günkü sütü olmasını planlıyorum. Ben gerçi sadece 1 ya da 2 öğün kaçıracağım süt izni olduğu için ayrılığım bir tık kısa sürecek Allah’a şükür

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir