Büyümüyor Baskısı

89 görüntüleme
C

Cansu ..

13 Nisan 2026 00:07
Hayırlı geceler

Bebeğim 4 ay 25 günlük. Dk 3350 kilo 50 cm baş çevresi de 33 cm di. Şimdi 7 kilo civarıyız baş çevresi anca 40 cm ve boyu da 63 cm. Kim görse bebeğimi sütün mü yaramıyor neden gelişmiyor bu bebek diyorlar. Doktorlar baş çevresinin yavaş geliştiğini ama bebeğimin sağlığının iyi olduğunu söylüyor. Baş çevresinden mi kaynaklı minik gözüküyor yoksa gerçekten de sütüm mu az bilmiyorum. Bu aylarda nazlanıyor doymuyor diye düşünceler de var tabii. Be yapayım da sütüm bol olsun bebeğim gelişsin sizce
.

.....

13 Nisan 2026 00:25
Benim kızım 5 bucuk aylık biz şuan 7 kiloyuz boyumuz 68 kilo olarak bence güzel sıkmayın canınızı her ay yapması gerekn etkinlik ve iletişimi sizle iyiyse küçükte olsa büyür millet konusur
B

Beyza A. Y.

13 Nisan 2026 00:34
Benim bebeğim 5.5 aylık dk 3410 ve şu an 6900 kg. Yalnızca anne sütüyle beslendiği için doktorlar bana gelişiminin iyi olduğunu söylüyor. En iyi doktorunuz bilir başkalarına kulaklarınızı tıkayın lütfen. Boş yere sizi üzmelerine izin vermeyin
C

Cansu ..

13 Nisan 2026 00:47

.....

Benim kızım 5 bucuk aylık biz şuan 7 kiloyuz boyumuz 68 kilo olarak bence güzel sıkmayın canınızı her ay yapması gerekn etkinlik ve iletişimi sizle iyiyse küçükte olsa büyür millet konusur

Ek gıdaya falan başlat diyenler oluyor ister istemez kusur arıyorum kendimde
C

Cansu ..

13 Nisan 2026 00:48

Beyza Altun Yılmaz

Benim bebeğim 5.5 aylık dk 3410 ve şu an 6900 kg. Yalnızca anne sütüyle beslendiği için doktorlar bana gelişiminin iyi olduğunu söylüyor. En iyi doktorunuz bilir başkalarına kulaklarınızı tıkayın lütfen. Boş yere sizi üzmelerine izin vermeyin

İster istemez bi üzülüyorum
.

.....

13 Nisan 2026 00:50

Cansu

Ek gıdaya falan başlat diyenler oluyor ister istemez kusur arıyorum kendimde

Doktor demeden başlamayın kendinizi millet yüzünden üzmeyin evladınız için en iyisini siz bilirsiniz 7 24 yanyana olup ona bakan sizsiniz biz başlamıştık alerji oldu bıraktım başlayınca bu gibi sıkıntılar olabiliyor yolumuz çok uzun 🙏
C

Cansu ..

13 Nisan 2026 00:53

.....

Doktor demeden başlamayın kendinizi millet yüzünden üzmeyin evladınız için en iyisini siz bilirsiniz 7 24 yanyana olup ona bakan sizsiniz biz başlamıştık alerji oldu bıraktım başlayınca bu gibi sıkıntılar olabiliyor yolumuz çok uzun 

Bizde öyle alerji olduk evet upuzun yolumuz var çok haklısınız

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir