Büyümüyor
295 görüntüleme
E
Emine ..
19 Ağustos 2026 17:32
17 aylık kızım gerçekten yemiyor ve ben artık bununla basedemiyorum boy kilo sınırda. Zaten genetik olarak minyon ama yemek yemeyi reddettigi icin büyüyemiyor. Doğduğunda da memeyi reddetmişti mama yedi . Mamayı hic bir zaman dolu dolu yememişti. Ek gıdaya geçtiğimizden beri de ek gıda yedirmeye çalışıyorum ama olmuyor aç bırakıyorum aralarda hicbir sey vermiyorum ama yinede yemege oturduğumuzda bir iki küçük kasıktan sonda yemeyi reddediyor. Ve bunu 3 öğünde de yapıyor m severek yediği hic bir şey yok neredeyse
T
Tuğba K.
Premium Üye
19 Ağustos 2026 20:51
Üzülmeyim benım kızım da [öyleydi.neler](öyleydi.neler) denedık ama olmadı.şimdi 13 yaşında suan herseyı yiyor ve ergenlikte boyu gayet iyi uzadı
C
Cerennn
19 Ağustos 2026 21:26
Oğlumla bu durumdayız. Hatta çocuk doktoru bizi çocuk gastroenteroloji bölümüne yönlendirdi. Kilosu 11 boyu 86 santim ölçüldü. Gelişim gerılıgı olmasından korktuğum için götürdüm ama doktor herhangi bir sorunu olmadığını persentilde normal gittiğini söyledi ve herhangi bir test yapmaya gerek olmadığını belirtti. Sadece kullandığım d vitamini ve balık yağına devam etmem gerektıgını söyledi. Kesınlıkle iştahı olmayan bir çocuk . Peynır yemez tatlı şeyler yemez balın tadını bılmez kahvaltısını zorla 1 yumurta yediriyorum. Bebekken mama yemek istemedi emiyor yemek yemiyor diye sütten kestim o da olmadı . Çok zor ama zamanla duzelicek insaAllah öyle umuyorum en azından🤷🏻♀️🤷🏻♀️Sizinde içinizde bir şüphe varsa bir uzmanla görüşün.
E
Emine ..
19 Ağustos 2026 22:08
Oğlumla bu durumdayız. Hatta çocuk doktoru bizi çocuk gastroenteroloji bölümüne yönlendirdi. Kilosu 11 boyu 86 santim ölçüldü. Gelişim gerılıgı olmasından korktuğum için götürdüm ama doktor herhangi bir sorunu olmadığını persentilde normal gittiğini söyledi ve herhangi bir test yapmaya gerek olmadığını belirtti. Sadece kullandığım d vitamini ve balık yağına devam etmem gerektıgını söyledi. Kesınlıkle iştahı olmayan bir çocuk . Peynır yemez tatlı şeyler yemez balın tadını bılmez kahvaltısını zorla 1 yumurta yediriyorum. Bebekken mama yemek istemedi emiyor yemek yemiyor diye sütten kestim o da olmadı . Çok zor ama zamanla duzelicek insaAllah öyle umuyorum en azından🤷🏻♀️🤷🏻♀️Sizinde içinizde bir şüphe varsa bir uzmanla görüşün.
E
Emine ..
19 Ağustos 2026 22:08
Üzülmeyim benım kızım da [öyleydi.neler](öyleydi.neler) denedık ama olmadı.şimdi 13 yaşında suan herseyı yiyor ve ergenlikte boyu gayet iyi uzadı

Ebru G. ..
19 Ağustos 2026 22:15
Benimki kiz çocuk 8.5 kg 74 cm sınırda bakalım bende gidicem inşallah bizde de bir sey çıkmaz
E
Emine ..
19 Ağustos 2026 22:19
Hocam kaç aylık

Ebru G. ..
19 Ağustos 2026 22:32
17 aylik olacak

Ebru G. ..
19 Ağustos 2026 22:33
17 aylik olacak
G
Gülcan Ş.
19 Ağustos 2026 22:37
Benim kızım doğum kilosu 2450 14 aylık 7 kilo ve 71 cm gastroentroloji ye gittik kızım hem epilepsi hastası hemde gecirdıgı nöbetler onu ilerletmedi üstüne kabızlık ve çatlak olayı baya sıkıntı yaşattı büyüme geriliği var dedi mama başladık iki hafta önce

Ebru G. ..
19 Ağustos 2026 22:39
Benim kızım doğum kilosu 2450 14 aylık 7 kilo ve 71 cm gastroentroloji ye gittik kızım hem epilepsi hastası hemde gecirdıgı nöbetler onu ilerletmedi üstüne kabızlık ve çatlak olayı baya sıkıntı yaşattı büyüme geriliği var dedi mama başladık iki hafta önce
E
Emine ..
19 Ağustos 2026 23:01
Kilo ve boyu kaç paylaşmak isterseniz çünkü biz persentilin altına düştük

Ebru G. ..
19 Ağustos 2026 23:04
74 cm 8.5 kg
R
Rabia Ç.
19 Ağustos 2026 23:25
G
Gülcan Ş.
19 Ağustos 2026 23:30
Kabızlık ve çatlak biz de aylarca yaşadık probiyotik kullandık biraz iyi geliyordu ama çözüm olmuyordu her şeyi yemeyince gıdalarla da çözemedik ama yaz gelince özellikle erik çok iyi geldi yaz meyveleri
Yükleniyor...