Büyüme Atağı Olabilir mi?

116 görüntüleme
Ş

Şeyda E.

25 Temmuz 2025 10:59
18 gün önce doğum yaptım. 15. Günden itibaren hırçınlık sinir Durumu meme emerken agresifleşme uykuya dalma da güçlük gibi durumlar yaşıyorum. Buna benzer durum yaşayan var mı? Büyüme atağı mı geçiriyoruz…
Cansu Y.

Cansu Y.

25 Temmuz 2025 11:02
Benim bebeğim 47 günlük hala bile sinirli. Özellikle bunu sadece açken yapıyor. Ayaklarıyla bize sert vuruyor, meme emerken sinirli sesler çıkarıyor, ağlamasını en üst kattaki komşum bile duyuyor. Karnı doyduğunda sakinleşiyor. Bence yapıyla alakalı olduğunu düşünüyorum.
Ş

Şeyda E.

25 Temmuz 2025 11:04
20 dk kadar emziriyorum.. yetmiyor üstüne 60 ml mama veriyorum.. 4 kilo doğan bir bebek. Bazen çok zorlanıyorum gerçekten…
E

Elif A.

25 Temmuz 2025 11:09
Merhaba benim beneğim de emerken tekme atıyor sert sert hareketler yapıyor. Acıkmasına yakın biraz ön süt sağıp veriyorum ardından meme veriyorum sakin sakin emip geri uyuyor böyle bir döngüye girdik daha sakin oldu uykusu da açılmadan altını alıyorum daha rahat oldu
Cansu Y.

Cansu Y.

25 Temmuz 2025 11:10
O kadar iyi anlıyorum ki. İlk 40 günü bende tam lohusa depresyonu ile geçirdim, çok farklı bir kafaydı gerçekten ama şunu temin ederim ki gün geçtikçe bebeğiniz geliştikçe daha da iyileşiyor süreç. Şu an bebeğim daha sakin ilk zamanlarına göre. Bende kendime az da olsa vakit ayırabiliyorum bu da benim mentalime iyi geliyor. Tabiki de her anne bebek için süreç farklıdır ama en nihayetinde bu günler geçecek, her şeyin rayına oturduğu o günler gelecek. Azıcık daha sabredin. Rabbim yardımcınız olsun🌸
Ş

Şeyda E.

25 Temmuz 2025 11:17
Çok teşekkürler herkese. 🌸
Berna K.

Berna K.

25 Temmuz 2025 11:58
15. Günden itibaran gaz sancıları başlar bebeklerde muhtemelen sizde onu yaşıyorsunuz. Emzirdikten sonra 5 dk dik tutun omzunuza alın yani ve sırtını avucunuzun içi ile pıt pıtlayın gazı hemen çıksın bağırsaklara inmeden. Bide masaj yapın karnına

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir