Büyüme

99 görüntüleme
Hatice Z. Ç. .

Hatice Z. Ç. ..

11 Haziran 2025 14:36
Hocam oğlum 38+5 te 2950 kg ve 48 cm doğdu. Anne sütü ile besleniyor.
6 ay 10 günlük iken ölçüm yapıldı. Kilosu 7 kg boyu da 70 cm çıktı.
Doktoru alt sınırdan gidiyorsunuz dedi.Herkes de sürekli zayıf diyor. Sizce nasıl?
Osman G.

Osman G.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı

12 Haziran 2025 14:17
Kilonuzu normal sınırda olduğunu söyleyebilirim. Benim açımdan endişe edecek bir şey yok. Bence kilonuz gayet iyi…
B

Buşra E.

18 Haziran 2025 21:44
Bence sizin bebeğiniz gayet iyi benim oğlumda 39+4 te 2960 kg ve 48 cm doğdu neredeyse aynı. İkinci ayından beri de anne sütü ve mama var şuan 9. ayı bitirmek üzereyiz. 7900 ve boyu 67 cm. Bende her seferinde endişeleniyorum normal olarak küçük mü kaldı çocuğum diye ama hareketleri ve etkileşimi gayet yerinde hatta çok hareketli bi bebek o yüzden içimi ferah tutmaya çalışıyorum.
Hatice Z. Ç. .

Hatice Z. Ç. ..

18 Haziran 2025 22:09
#BusraErdem teşekkür ederim mesajınız için. Anne olarak insan gerçekten kafaya takıyor sizi çok iyi anlıyorum. Sütün yetmediği için zayıf diye yorumluyorlar. Kendi kendime sütüm yetmiyor da çocuğuma mama vermemek istediğim için mi zayıf bırakıyorum diye düşünüp kendimi sucladim. Halbuki aç olsa ağlar çocuk ki oğlum gayet mutlu ve hareketli. İnanır mısınız daha yarım saat önce küçük diye yorum aldım. Oğlum şuan 7 aylık oldu ve kilosu 7300-400 arası. Artık takmamaya karar verdim kimseyi de önemsemiyorum. Sağlıklı olsunlar da ...
B

Buşra E.

20 Haziran 2025 14:52
İnsanlarımız güzel yönlerden ziyade hep eksiklik aramaya veya eksik hissettirmeye çalıştıkları için normal karşılıyorum. Bende sürekli benim sütüm şöyle gelirdi, benim çocuğum dört aylıktı bu kadardı, emiyo mu?? Aa mama mı içiyoo gibi ne kadar psikolojik zorbalık varsa yaşadım sağ soldan. Sonuçta bu bebekler her ay doktor kontrolünde olan bebekler bir anne olarakta herkesten önce biz çocuğumuzu önemsiyoruz. Bol bol ya sabır çekiyorum size de sabır diliyorum.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir