Büyük Göğüs Sorunu - Toparlayıcı Sütyen Önerisi
258 görüntüleme
A
Aslı K.
18 Ağustos 2026 00:21
Bu konu gerçekten kendim adıma beni çok üzen hem sağlık hemde görünüş açısından üzen bir mesele maalesef ki :( bebeğim zorla 4 ay boyunca emdi .kendimi bildim bileli de çok büyük göğüslere sahibim ileriye doğru ameliyat olup kucultmeyi düşünüyorum ama o zamana kdr kendime güzel bir toparlayıcı bulmam şart . G lingerie mağazasına gidip 2 beden küçülten sütyen denedim ama şok oldum. Beden ölçüme göre 80ef kalıp sütyen denedim hem bedenimin bu kdr büyük olmasına şaşırdım hemde bu toparlayıcı sutyenlerin aşırı kötü görünmesine :( düz badi giydiğimde kesinlikle pedli sütyenlere kıyasla alakası yok. Benim gibi olup güzel toparlayan ve elbisede güzel gözüken sütyen yok mudur ? Tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkür ederim şimdiden ❤️
S
Sümeyra Y.
18 Ağustos 2026 01:29
Maalesef bu kanayan yaramız çeşitlilik ve görsellik bu alanda çok kısıtlı ben yıllardır Kom markasının rossena modelini kullanıyorum üç renk ve aynı şekil şemal . Çok iyi toparlamamakla beraber süwenin ürünleride güzel renk var en azından 梁
S
Sibel ..
Premium Üye
18 Ağustos 2026 02:45
Bende kom kullandım emzirme den önce. Mene ucunuz belirgin değilse düşünebilirsiniz
E
Eda F.
18 Ağustos 2026 04:53
Suwen markasına bakın derim hem çeşitlilik çok hem de gerçekten toparlayıci etkisi büyük ve etkili
S
Sümeyye B. ..
18 Ağustos 2026 08:53
Bende aynı durumu yaşadım sürekli karşıma cottonhill çıkıyodu ondan aldım ama kesinlikle önermiyorum cotton dediğine bakmayın hem polyester terletiyor hemde sarkık görüntüyü düzeltmiyor
L
Lale
Premium Üye
18 Ağustos 2026 11:05
https://ty.gl/2k6344qqev6si sonsuz öneririm. Bundan başka kullanamıyorum. Göğüslerim çok büyük. Şu an kendi satıcısında değil fiyat pahalı takip ederseniz stoğa giriyo
A
Aslı K.
19 Ağustos 2026 00:23
https://ty.gl/2k6344qqev6si sonsuz öneririm. Bundan başka kullanamıyorum. Göğüslerim çok büyük. Şu an kendi satıcısında değil fiyat pahalı takip ederseniz stoğa giriyo
Yükleniyor...