Burun Yikarken Durdurulamaz Aglama

90 görüntüleme
V

Vildan Z.

28 Ocak 2026 22:40
Merhaba 20 aylık kızımın burnunu yıkarken, temizlerken ya da elektrikli aspirator ile çekerken hangi yöntemi kullandığım farketmeksizin travmatik şekilde ağlıyor. Yine de zar zor temizliğini yapıyorum ama artık büyük bir çocuk olduğu için görünce bile ağlamaya başlıyor. Ama hastalık, viral enfeksiyon durumunda temizlemek zorundayım. Ama travmatize olma ihtimali de çok yüksek sanki çünkü hatırlıyor ve anlıyor artık. Ne yapacağımı şaşırdım ne olursa olsun ellerini ayaklarını tutarak temizlemeli miyim? Hiçbir şeyi işe yaramıyor oyunla temizleme, önce oyuncakları temizleme, önce kendi burnumu temizleme, sonra onunkini temizleme hiçbir yöntem işe yaramadı. Şu an benim ona yürüyüşümden bile burnunu temizleyeceğimi anlıyor ve ağlamaya başlıyor :D ne yapmamı tavsiye dersiniz hocam. Teşekkürler @Osman Gönülal
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

29 Ocak 2026 11:02
Benim kızım 9 aylık biz de sorun yaşıyoruz asla istemiyor görünce anlıyor ağlıyor ellerimi tutuyor en pratik olanı yıkama aspire ederken daha zor ve uzun sürüyor
V

Vildan Z.

29 Ocak 2026 16:08

Ayşe Vural

Benim kızım 9 aylık biz de sorun yaşıyoruz asla istemiyor görünce anlıyor ağlıyor ellerimi tutuyor en pratik olanı yıkama aspire ederken daha zor ve uzun sürüyor

Bu durumun bir caresi yok sanirim. Yani travma olursa da olsunlar :D burun yikamayi da ben yapiyorum ama cok cesaretli davranamiyorum korkuyorum.
Ayşe V. .

Ayşe V. ..

29 Ocak 2026 16:22
Ben de sizin gibiyim bir kere denedim ama şuan hasta ve aspire etmeme izin vermiyor akşam yapcam inşallah 😂

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir