Burun Yıkama

86 görüntüleme
M

Merve İ.

13 Ocak 2026 19:22
Bebeğim 2 ay 8 günlük ben diş hekimiyim işe başladığım için rsv aşısı yaptırmak istedik bebeğim erken doğdu 35+3 te 2260 kg olarak, aşı olduğunda ise geçen hafta 4500 kg dı tek doz beyfortus yaptı doktorumuz bugünde bebeğime 2. Ay aşıları yapıldı sorum şu bebeğime düzenli olarak her gün 1 kez burun yıkama yapıyordum sonra manuel aspiratör ile nazikçe çekiyordum fakat bugün burnu akmaya başladı bir kaç defa burun yıkama yapıp aspiratörle çekmemin bir sakıncası olur mu bu işlemi ne sıklıkla yapabilirim bebeğime bir zararı olur mu
Zeynep U.

Zeynep U.

13 Ocak 2026 19:26
Çok küçük olduğu için günde 3 ü geçmemeye çalışın ve kuvvetli çekmeyin benim bebeğimde 3 aylıkken o şekilde olmuştu doktorumuz bu şekilde söylemişti
E

Emel

13 Ocak 2026 19:29
dogru yapıldığı surece burun yıkamanin hicr zarari yok ne zaman burnu dolsa yıkıyorum ben biraz hareketlendiklerinde hic izin vermiyorlar manuel aspiratore 2 aylıkken basladık bizde 6 7 kere yıkıyorum bazi gunler suan 8 aylık hic bir problem yasamadık
Z

Zeynep T. ..

13 Ocak 2026 19:31
Doktorumuz bize günde5-6 kez yıkayın hiçbir zararı olmaz dedi

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir