Burun Tıkanması

77 görüntüleme
E

Emi̇ne N.

25 Temmuz 2025 20:42
Merhabalar bebeğim uyurken sürekli burnu tıkanıyor temizlersem uyanıyor ne yapmalıyım
M

Merve

25 Temmuz 2025 20:46
Hava kuruluğundan olabilir belki. Benim kızımda da oluyor ben nem makinesi kullanıyorum fark ettim ki kuruluktan tıkanıyormuş eğer elinizde yoksa kenara köşeye su koyun en azından nem olsun biraz
Cansu K. E.

Cansu K. E.

Emzirme Danışmanı

25 Temmuz 2025 21:06
Oda nemini %40 üzerinde tutup uyku öncesi Sf ile burun temizliği yaparsanız hem temizlemiş hemde burun içini nemlendirmiş olursunuz. Oda nemide yeterli seviyede olunca gece boyu tekrar kuruyup tıkanma (en azından onu rahatsız edecek kadar) olmaz.
S

Sifa D.

25 Temmuz 2025 21:16
Öneriler yazılmış zaten ama hepsini denedikten sonra yine de azalmazsa bir alerji doktoru görebilirsiniz, ev tozuna alerji vs olabilir özellikle de ailede alerjik olan var ise.
Ş

Şule G.

25 Temmuz 2025 22:41
Bende ufak viral enfeksiyon sebebiyle geniz akıntısı nedeniyle tıkanıklık yaşadığında yattığı odaya soğanı ikiye bölüp 5 6 tane karanfili soğana batırıyorum ve koyuyorum. Daha rahat uyuduğunu farkettim deneyebilirsiniz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir