Burun Tıkanıklığı ve Geniz Akıntısı

97 görüntüleme
Ö

Özlem Y.

4 Nisan 2026 15:28
Kızım üç gündür devam eden bir süreçte. İlk gün hapşırma ve beraberinde şeffaf burnu aktı ikinci gün burnu tıkalıydı üçüncü gün ise genzi dolu ve bu yüzden öksürüyor. Sf yapıyorum ateşi vs yok dr a götürmedim ateşi olmadığı işin ciğerlerinde vs hırıltı yok gibi dinliyorum sürekli başka ne yapabiliriz (20 aylık)
N

Nezire G.

4 Nisan 2026 16:15
Aynı durum şu an benim oğlumda da mevcut. Ben de nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum. Uygulamayı da nasıl kullanacağım onu da çözemedim. Üyelik yaptırdım
Ö

Özlem Y.

4 Nisan 2026 16:24
Nezire Günaçtı
Aynı durum şu an benim oğlumda da mevcut. Ben de nasıl bir yol izlemeliyim bilmiyorum. Uygulamayı da nasıl kullanacağım onu da çözemedim. Üyelik yaptırdım
İştahı keyfi iyi mi bizimkinin iyi ama sadece genzi dolu sf yapıyorum sürekli yemek öncesinde dr götürmeyi de korkuyorum hastaneler kalabalık ve hastalık dolu
N

Nezire G.

4 Nisan 2026 16:25
Evet keyfi iyi çok şükür dediğiniz gibi geniz dolu ve bundan sebep öksürük var uyandığında sabah daha fazla
D

Döne G.

Premium Üye
4 Nisan 2026 18:46
Kızım. 6 aylıkken başımıza geldi burun akintisi yüksek ateş istahsizlik ilaç şurup vs vermedik . Burun nebilizatorle su buharu ve serumu karıştırıp verdik . Ateşi yükseldiğinde ılık duş ve şurup verdik lakin etki etmedi acile gidip serum verdik
Ö

Özlem Y.

4 Nisan 2026 21:46
Ya ne kadar sf versem de bir saat dolmadan yine doluyor burnu ateşi yok şükür ama genzi burnu çok dolu uykuya dalmakta zorlanıyor
M

Mehri G. B.

4 Nisan 2026 23:25
Özlem Yılmaz
Ya ne kadar sf versem de bir saat dolmadan yine doluyor burnu ateşi yok şükür ama genzi burnu çok dolu uykuya dalmakta zorlanıyor
2gündür biz de aynı durumdayız ateş yok ama bugün ekstradan gözünde çapaklanma da başladı sürekli SF yapıyoruz ama sonuç aynı iitahı da kesildi sadece gün içinde azar azar emiyor 2hafta önce de antibiyotik kullanmıştı (19aylık) bi çözüm bulabildiniz mi
Ö

Özlem Y.

5 Nisan 2026 10:14
Mehri Gül Bozcan
2gündür biz de aynı durumdayız ateş yok ama bugün ekstradan gözünde çapaklanma da başladı sürekli SF yapıyoruz ama sonuç aynı iitahı da kesildi sadece gün içinde azar azar emiyor 2hafta önce de antibiyotik kullanmıştı (19aylık) bi çözüm bulabildiniz mi
Geçmiş olsun yok ama dünden biraz daha az dolu genzi gece de çok uyanmadı gibi iyileşme sürecine girdi sanırım. Ihlamur bal takviyesi yaptım yemeklerine zencefil koyuyorum doğal takviyeler c vitamini ve d vitamini desteği o kadar
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir