Burun Tıkanıklığı ve Akıntısı

161 görüntüleme
C

Cennet Ş.

17 Aralık 2025 07:28
Yaklaşık 1 aydır burun tıkanıklığı ve akıntısı yaşıyoruz. 11 aylık erkek bebeğim serum suyuyla temizleme, buhar verme, zaditen şurup hepsini uyguladık ama hala devam ediyor şikayetimiz.aile hekimimiz antibiyotik önerdi ama kararsız kaldık
E

Elmas G.

17 Aralık 2025 08:01
Benim bebegimde de olmuştu odamızın camları hava aldığı için küf yaptı o tetikledi odasını değiştirdik geçti belki ortamdan olabilir
Ş

Şimal

17 Aralık 2025 08:32
Okuyunca bir an ben mi yazmışım diye baktım birebir aynısını yaşıyoruz benim bebeğim 3 aylık.hala geçmedi 1 ay oldu.ben reflü kaynaklı olduğunu düşünüyorum artık
M

Miray E.

17 Aralık 2025 10:46
Benim bebeğim de 4.5 aylık 3-4 gündür burun tıkanıklığı geniz akıntısı var. Gece 2 defa çekiyoruz temizliyoruz ama nefes alamayıp uykusundan uyanıyor. Gece uykuları da kalmadı. Ne yapacağımı şaşırdım.
N

Neslihan A.

18 Aralık 2025 16:32
Aynı durum bizdede var 3 aylık bebeğim ve burnu tıkalı ne kadar yıkasamda 5 dk sonra yine tıkanıyor ne yapacağımı şaşırdım
B

Beyza T. G.

18 Aralık 2025 21:46
Oda nemlendirici ile odasını nemli tutun lütfen bir de ben coldmix damlanın çokfaydasını görüyorum

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir