Burun Tıkanıklığı Öksürük

46 görüntüleme
M

Melis Ş. ..

5 Mart 2026 01:14
Doktor buhar verin dedi ama çok zorlanıyorum ağlıyor almak istemiyor makinenin sesi onu korkutuyor sanırım başka bi yolu yok mu
M

Meltem P.

5 Mart 2026 01:38
Ben sessiz şarjlı küçük nebülizatör kullanıyorum sessiz çalışıyor uykusunda bile veriyorum buharı işimi görüyor sizde bi araştırın isterseniz
M

Melis Ş. ..

5 Mart 2026 01:42

Meltem Pınar

Ben sessiz şarjlı küçük nebülizatör kullanıyorum sessiz çalışıyor uykusunda bile veriyorum buharı işimi görüyor sizde bi araştırın isterseniz

İsmini verebilir misiniz
R

Rabia K. ..

5 Mart 2026 01:43
Makine sesi değil yanlızca buhar ilaçları gaz ve huzursuzluk yapabiliyor bilginiz olsun benim bebeğim sorun çıkarmıyor ama ilaçtan sonra perişan oluyor gazı olmayan çocuk gaz sancısından duramiyor sürekli huzursuzluk
M

Meltem P.

5 Mart 2026 01:52

Melis Şen

İsmini verebilir misiniz

Ben çocuklarıma şarjlı olanları kullanıyorum şarjlı nebülizatör olarak aratırsanız bir çok seçenek çıkıyor ben kullanıyorum taşınabilir olması sessiz çalışması işime çok yardımcı oluyor ben faydasını gördüm ama doktorunuza danışırsanız en iyi yönlendirmeyi yapacaktır yanlış yönlendirmek istemem çünkü bazı doktorlar sizin bahsettiğiniz nebülizatörleri daha çok öneriyor umarım kısa zamanda iyileşir bebeğiniz

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir