Burun Tıkanıklığı Çaresi
109 görüntüleme
A
Aslı
10 Nisan 2026 17:10
7 aylık bebeğim 2 haftadır nezle gibi burnu bir akıyor bir tıkanıyor 2 gündür çok fazla tıkalı burnunu sf ile yıkayıp çekiyorum buhar veriyorum odayı nemlendiriyorum başka ne yapabilirim muhtelemen tahriş oldu artık burnuna dokundurmuyor

Afranur K.
10 Nisan 2026 17:12
Streimar bebe var, aspiratör ile vs. Çekmiyorsunuz , sümüklü bir bebek gibi düşünün sümüğü akıyor sürekli 😂
Ama uzun süre hastalıktan dolayı serumla yıkama-aspiratör yapınca kızm da artık yaptırmayı istemiyor sürekli kaçıyordu. Ben de gün içinde bunu kullanıp, sadece akşam yatarken serum ve aspiratör kullandım.
Ama uzun süre hastalıktan dolayı serumla yıkama-aspiratör yapınca kızm da artık yaptırmayı istemiyor sürekli kaçıyordu. Ben de gün içinde bunu kullanıp, sadece akşam yatarken serum ve aspiratör kullandım.
A
Aslı
10 Nisan 2026 17:25
teşekkür ederim 🩷🩷
P
Pelin Ç.
10 Nisan 2026 17:33
Soğana karanfil batırıp baş ucuna bırakmak iyi geliyormuş benimde bebeğimin tıkanık denicem şimdi soğanı
A
Aslı
10 Nisan 2026 17:33
yaptım onu fayda etmedi pek
S
Seval
10 Nisan 2026 17:34
Benim bebeğimde de aynı sıkıntı var. doktor bize RHINFANT burun spreyi verdi. Birde geniz akıntısı var. Nasil geçecek bilmiyorum.

Burcu M.
10 Nisan 2026 23:28
Yattığı oda da, kaynamış su yada buhurdanlık olabilir az olacak şekilde okaliptüs yada lavanta yağı ekleyin biraz dursun sonra kaldırın. Yada bir peçeteye yada beze vicks sürün yada okaliptüs damlatıp başucuna koyun ben çok faydasını görüyorum 🤌

Ceren K.
11 Nisan 2026 10:44
Evin içinde çamaşır kurutmamaya ve sık sık toz almaya çalışıyorum bizde de durum aynı