Burun Tıkanıklığı

117 görüntüleme
L

Leyla Y.

25 Mayıs 2026 23:14
Bebeğimin burnunu serum. Fizyolojik ile açmama ve aspiratörle çekmeme rağmen hala daha tıkalı gibi neden böyle oluyor
F

Figen

25 Mayıs 2026 23:29
Mukus katı olduğu zaman tam temizlenmiyor ondan dolayı da hırıltı ve tıkanıklık devam ediyor benim bebeğimde de öyle oluyor çünkü
S

Seval Y.

25 Mayıs 2026 23:47
Aspirator olarak ne kullanıyorsunuz. Benim bebegimde böyle kendim cekiyordum. Baby vac önerdiler kullananlarda cok memnun. Siparis verdim deneyeceğim. Yani kullananlar kendinizin veremediğini anlayacaksiniz diyorlar
L

Leyla Y.

25 Mayıs 2026 23:48
Ben Manuel aspiratör kullanıyorum kendim çekiyorum
Göktenur B.

Göktenur B.

26 Mayıs 2026 00:30
Leyla Yazıcı
Ben Manuel aspiratör kullanıyorum kendim çekiyorum
Mevsim geçişlerinden dolayı olabilir bı dönem benim oğlumda öyle olmuştu sanki sürekli burnu tıkalı gibiydi doktora götürmüştüm herhangi bi sıkıntı yok demişti sonrasında geçiyor ama ben serum ve şırıngayla temizlik yapıyordum en azından günde iki defa belki bu bunu deneyebilirsiniz birde sanırım alışıyorlar burun temizliğine 10. Aya giricez hala günde bir defa fizyolojik sıkıp manuel aspiratörle çekiyorum büyük oğlum da hiç Burun temizliği yapmamıştım
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir