Burun Tıkanıklığı
88 görüntüleme
H
Halenur
14 Mayıs 2026 11:06
5 aylık Bebeğimin burnu hırıltılı içi dolu ama dün 3 kere %9 çözeltili serum fizyolojik sonrasında çekmeme rağmen geçici çözüm oldu. Gece defalarca uyandı uykusundan. Burnu tam tıkalı gibi de değil emzik alıyor ama genizleri dolu gibi çok fazlada çekmekten korkuyorum tahriş ederim diye. Daha farklımı serum fizyolojik kullanmam lazım ne yapıcağımı bilemedim. Ateş yok. Sadece çok terliyo havalardan dolayı çok bunaltıcı. @Ai Asistan
L
Leman K.
14 Mayıs 2026 11:47
Biz de çok terleme ve rüzgarlı hava sebebiyle nezle olduk ateş de vardı doktorumuz babyvac ile gümde en az 4 defa yıkama sonrası temizleme yapmamı önerdi öncesinde manuel aspiratör kullanıyorduk böyle bi dönemde gerçekten yetersiz kalıyor babyvac ile çıkanları gördükten sonra net söyleyebiliyorum
H
Halenur
14 Mayıs 2026 11:51
Biz de çok terleme ve rüzgarlı hava sebebiyle nezle olduk ateş de vardı doktorumuz babyvac ile gümde en az 4 defa yıkama sonrası temizleme yapmamı önerdi öncesinde manuel aspiratör kullanıyorduk böyle bi dönemde gerçekten yetersiz kalıyor babyvac ile çıkanları gördükten sonra net söyleyebiliyorum
Yükleniyor...