Burun Tıkanıklığı

35 görüntüleme
N

Nazlı A.

16 Nisan 2026 17:02
Bebeğim 33 günlük 2640 gr doğdu şuanda 3600 hava değişiminden dolayı üç gündür öksürük hapşırık burun tıkanıklığı özellikle sabahları çok oluyor gün içinde az devamlı temizliyorum fakat ufakta olsa hırıldama kalıyor soğuk buharda yapıyorum burnu açık kaldın diye fakat doktor dikkat et akciğere inmesin yoğun bakıma yatar dedi bugün ekstraya mama içtikten sonra hafif kusuyor sızıntı şeklinde sonra tekrar içmek istiyor acaba başka ne yapmam gerekiyor
R

Rumeysa K.

16 Nisan 2026 17:46
Gece odanızda nem için cihaz kullanabilirsiniz kafasını yukarıda tutacak şekilde yatırın
İ

İnanç B.

16 Nisan 2026 17:48
Burnunu serum ile temizleyin serum ile buhar verin buhar verdikten sonra mutlaka sırtına vurun ki öksürükle balgam varsa çıkarsın
N

Nazlı A.

16 Nisan 2026 17:49
Teşekkür ederim bu şekilde buhar verip uyguluyorum ofa nemlendirci cihazı alacağım mutlaka
R

Rumeysa K.

16 Nisan 2026 18:06
Yani doktorunuz onerdiyse tabi ki uygulamanız faydalıdır gece burun içi kuruyor bu yüzden sabah daha kotu uyaniyorlar gece ara ara şu verirseniz de iyi olur. Almanızı tavsiye ederim hastalıklar bitmiyor tek seferlik değil hep lazım oluyor :)

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir