Burun Tıkanıklığı

116 görüntüleme
T

Tuğçe

Premium Üye
19 Mart 2026 05:08
Bebeğim 11 haftalık burnu kuruymuş gibi ses geliyor serum fizyolojik işe yıkayınca bir süre azalıyor sonra tekrar artıyor. Başka hiçbir şeyi yok sadece bu burun tıkanıklığı beni endişelendiriyor. Normal mi
R

Rumeysa D.

19 Mart 2026 05:25
evinizin sıcaklığı ve nem değerine dikkat ettiniz mi acaba. Nem % 40 ile 60 arasında olmalı. Sıcaklıkta 24 derecelerin üzerine çıkarsa kuruluk yapabiliyor.
T

Tuğçe

Premium Üye
19 Mart 2026 05:27
Rumeysa Davarcı
evinizin sıcaklığı ve nem değerine dikkat ettiniz mi acaba. Nem % 40 ile 60 arasında olmalı. Sıcaklıkta 24 derecelerin üzerine çıkarsa kuruluk yapabiliyor.
Ev genelde 24-24.5 civarında oluyor ama nem sürekli düşüyor buhar makinesi çalıştırıyorum çalışırken 45 civarına ancak çıkıyor sonra tekrar düşüyor
R

Rumeysa D.

19 Mart 2026 05:37
Kalorifer nemi çok etkiliyor. Evinizin durumu ne şekilde bilmiyorum ama ben son 3 aydır odasında uyurken peteği kapatıyorum hem nemi düşürmüyor hem de 22-23 derece arasında olduğu için uyku kalitesi artıyor gece sık uyanmıyor. Naçizane tavsiyem
T

Tuğçe

Premium Üye
19 Mart 2026 05:40
Rumeysa Davarcı
Kalorifer nemi çok etkiliyor. Evinizin durumu ne şekilde bilmiyorum ama ben son 3 aydır odasında uyurken peteği kapatıyorum hem nemi düşürmüyor hem de 22-23 derece arasında olduğu için uyku kalitesi artıyor gece sık uyanmıyor. Naçizane tavsiyem
Teşekkür ederim kapatmayı deneyeceğim evde umarım rahatlar☺️başka bir şey olmasından endişelendim ben de ama hastaneler de çok riskli şu an sadece bunun için gidip normalse bir de hastalık kapmasından da korktum arada kaldım
R

Rumeysa D.

19 Mart 2026 05:42
Evet evet çok küçük bebeğiniz ateşli ve çok tıkanmalı bir durum olmadıkça hastaneye gitmemeniz daha hayırlı gibi zaten rsv salgını da var. Sağlıkla büyütün inşallah. Umarım kalorifer işe yarar😇😇
Nurcan E.

Nurcan E.

19 Mart 2026 05:50
Lütfen ihmal etmeyin sürekli burun yikamasi yapın eğer öksürük başlarsa mutlaka doktora gidin bız şuan aynı durumda 5 gündür hastanedeyiz erken fark edip getirdim rsv çıktı eğer şüpheleniyorsanız evde çok vakit kaybetmeden doktora başvurmalısınız yoksa tedavisi çok uzun oluyor
T

Tuğçe

Premium Üye
19 Mart 2026 07:17
Nurcan Ebik
Lütfen ihmal etmeyin sürekli burun yikamasi yapın eğer öksürük başlarsa mutlaka doktora gidin bız şuan aynı durumda 5 gündür hastanedeyiz erken fark edip getirdim rsv çıktı eğer şüpheleniyorsanız evde çok vakit kaybetmeden doktora başvurmalısınız yoksa tedavisi çok uzun oluyor
Sizin belirtileriniz nelerdi
Nurcan E.

Nurcan E.

19 Mart 2026 07:35
Burun tıkanıklığı birde kaburgalarina bakın çekilme var mı nefes alışı hızlaniyor mu normale gore
T

Tuğçe

Premium Üye
19 Mart 2026 07:36
Nurcan Ebik
Burun tıkanıklığı birde kaburgalarina bakın çekilme var mı nefes alışı hızlaniyor mu normale gore
Hiçbiri yok kontrol ediyorum hep
T

Tuğçe

Premium Üye
19 Mart 2026 07:43
Nurcan Ebik
Siz sadece burun tıkanıklığı varken mi gidip rsv tanısı aldınız başka belirti eklenince mi
Nurcan E.

Nurcan E.

19 Mart 2026 07:48
Burun tıkanıklığıyla başladı sonra bı kaç kez öksürük ve kaburgalarda çekilme siz dikkat edin bunlara elinizden geldikçe burnunu açık tutmaya çalışın o çok onemli
Nurcan E.

Nurcan E.

19 Mart 2026 07:50
Zaten hasyanye ilk geldigimizde direk test alıyorlar test sonuçları çıkana kadar ya hastanede ya evde takipli gönderiyorlar sonuca göre çağırıyorlar biz pazartesi geldik o günden beri hastanedeyiz test sonuçları dün çıktı
A

Ayşegül ..

19 Mart 2026 09:28
Benım bebeğimde 50 günlük şuanda burnunda gözükürde bi tıkanıklık yok ama genizinde tıkanıklık var ne yapmalıyım sizce
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir