Burun Tıkanıklığı
116 görüntüleme
T
Tuğçe
Premium Üye
19 Mart 2026 05:08
Bebeğim 11 haftalık burnu kuruymuş gibi ses geliyor serum fizyolojik işe yıkayınca bir süre azalıyor sonra tekrar artıyor. Başka hiçbir şeyi yok sadece bu burun tıkanıklığı beni endişelendiriyor. Normal mi
R
Rumeysa D.
19 Mart 2026 05:25
evinizin sıcaklığı ve nem değerine dikkat ettiniz mi acaba. Nem % 40 ile 60 arasında olmalı. Sıcaklıkta 24 derecelerin üzerine çıkarsa kuruluk yapabiliyor.
T
Tuğçe
Premium Üye
19 Mart 2026 05:27
evinizin sıcaklığı ve nem değerine dikkat ettiniz mi acaba. Nem % 40 ile 60 arasında olmalı. Sıcaklıkta 24 derecelerin üzerine çıkarsa kuruluk yapabiliyor.
R
Rumeysa D.
19 Mart 2026 05:37
Kalorifer nemi çok etkiliyor. Evinizin durumu ne şekilde bilmiyorum ama ben son 3 aydır odasında uyurken peteği kapatıyorum hem nemi düşürmüyor hem de 22-23 derece arasında olduğu için uyku kalitesi artıyor gece sık uyanmıyor. Naçizane tavsiyem
T
Tuğçe
Premium Üye
19 Mart 2026 05:40
Kalorifer nemi çok etkiliyor. Evinizin durumu ne şekilde bilmiyorum ama ben son 3 aydır odasında uyurken peteği kapatıyorum hem nemi düşürmüyor hem de 22-23 derece arasında olduğu için uyku kalitesi artıyor gece sık uyanmıyor. Naçizane tavsiyem
R
Rumeysa D.
19 Mart 2026 05:42
Evet evet çok küçük bebeğiniz ateşli ve çok tıkanmalı bir durum olmadıkça hastaneye gitmemeniz daha hayırlı gibi zaten rsv salgını da var. Sağlıkla büyütün inşallah. Umarım kalorifer işe yarar😇😇

Nurcan E.
19 Mart 2026 05:50
Lütfen ihmal etmeyin sürekli burun yikamasi yapın eğer öksürük başlarsa mutlaka doktora gidin bız şuan aynı durumda 5 gündür hastanedeyiz erken fark edip getirdim rsv çıktı eğer şüpheleniyorsanız evde çok vakit kaybetmeden doktora başvurmalısınız yoksa tedavisi çok uzun oluyor
T
Tuğçe
Premium Üye
19 Mart 2026 07:17
Lütfen ihmal etmeyin sürekli burun yikamasi yapın eğer öksürük başlarsa mutlaka doktora gidin bız şuan aynı durumda 5 gündür hastanedeyiz erken fark edip getirdim rsv çıktı eğer şüpheleniyorsanız evde çok vakit kaybetmeden doktora başvurmalısınız yoksa tedavisi çok uzun oluyor

Nurcan E.
19 Mart 2026 07:35
Burun tıkanıklığı birde kaburgalarina bakın çekilme var mı nefes alışı hızlaniyor mu normale gore
T
Tuğçe
Premium Üye
19 Mart 2026 07:36
Burun tıkanıklığı birde kaburgalarina bakın çekilme var mı nefes alışı hızlaniyor mu normale gore
T
Tuğçe
Premium Üye
19 Mart 2026 07:43

Nurcan E.
19 Mart 2026 07:48
Burun tıkanıklığıyla başladı sonra bı kaç kez öksürük ve kaburgalarda çekilme siz dikkat edin bunlara elinizden geldikçe burnunu açık tutmaya çalışın o çok onemli

Nurcan E.
19 Mart 2026 07:50
Zaten hasyanye ilk geldigimizde direk test alıyorlar test sonuçları çıkana kadar ya hastanede ya evde takipli gönderiyorlar sonuca göre çağırıyorlar biz pazartesi geldik o günden beri hastanedeyiz test sonuçları dün çıktı
A
Ayşegül ..
19 Mart 2026 09:28
Benım bebeğimde 50 günlük şuanda burnunda gözükürde bi tıkanıklık yok ama genizinde tıkanıklık var ne yapmalıyım sizce
Yükleniyor...