Burun Tıkanıklığı
57 görüntüleme
R
Rüveyda K.
25 Aralık 2025 23:36
Emmede zorluk gece çok sık uyanıyor burnunu açmama rağmen tekrar tıkanıyor hırıltı var gibi nefes alışverişlerinde ağzından nefes alıyor bu yüzden dudağı çatladı ne yapmalıyım
C
Ceyda Ü.
25 Aralık 2025 23:55
Merhaba, benim bebeğiminde burnu çok küçük hızlı tıkanıyor. Nasıl açıyorsunuz burnu bilmiyorum ama ben serum fizyolojiği burun enjektörleri yardımıyla içine sıkıyorum çok basınçlı olmayacak şekilde. Sonra aspiratör ile çekiyorum. Sadece damla damlatıp aspiratörle çekmek yeterli olmuyor
M
Melike M.
26 Aralık 2025 01:34
Burnu tıkanık oldugu için ağızdan nefes alıyordur.Burnunu serum fizyolojik sıkarak aık sık temizleyin.Bunun bi zararı yok zaten(aspiratörle tahriş ve yara yapmamaya dikkat edin)
A
Aysenur A.
26 Aralık 2025 01:53
benimkide cok tıkanıyor yatmadan önce serum fiz yapıyorum ama gece tekrar tıkanıyo odaya kapta su koydum onun dışında biraz eğimli yatırıyorum yatağının altına eğim yaptırcak birşey koydum ve gece tekrar yapıyorum serum mecburen uyandığında
E
Esra Ş. E.
26 Aralık 2025 04:33
Bizdede hırıltı problemi vardı, doktorumuzun tavsiyesi ile nebulizatör aldık 3ml serum suyu koyup 8-10 dk sabah ve akşam buhar verdik sonrasında sırtına 10-15 defa dik konumdayken vurduk 1 hafta boyunca tekrarladık hırıltı kesildi tıkanıklık açıldı