Burun Tıkanıklığı

151 görüntüleme
N

Neslihan Ö.

22 Aralık 2025 15:52
Mukuslu doluyor günde 3 4 kere yıkıyorum artık uykularını bölüyor ateş yok öksürük yok elektrikli aspiratör bile aldım yıkama yapıp çekiyorum ama hala geçmedi 1 haftayı geçti..
B

Buse B. ..

24 Aralık 2025 12:06
Merhabalar .. oda isiniz ve neminize dikkat ettiniz mi? Düşük nem burun tıkanıklığı yapabilir belki de. Varsa nemlendirici cihaz,yoksa petek üstü su koyabilirsiniz. Bir de oda isisi cok olmamali. Bu da sebep olabilir.insallah bir an once geçer. Bir de sterimar okyanus suyu var. Tıkalı burunlar icin. Onu da deneyenilirsiniz belki faydası olur
N

Neslihan Ö.

24 Aralık 2025 19:59
Nem makinem hep açık odayı iyi havalandırıyorum, 23 dereceyi geçmiyor evim fazla ısıtmıyorum sterimar sıkıp 1 dakika kadar bekleyip kaldırdığımda akıyor kalanı hafif hafif çekiyorum ama bu durum hep tekrarlanıyor
M

Melike M.

24 Aralık 2025 20:04
Aynı durumu yaşadık Allahım ne zor günlerdi.Doktorumuzun önerisi ile nebulizatör aldık.Bi ilaç var onuda almıştık.Makinenin içine koyarak kullandık ilk kullanımda bile bu kadar mı farkettirir.Hemen rahatladı yavrum.Uykuyu unutmuştuk resmen.Bence sizde temin edip deneyin derim.Burun açmak yetersiz geliyor bazen(alerjikse böyle oluyor demişti doktorumuz)
N

Neslihan Ö.

24 Aralık 2025 20:07
@Melike Molla nebül cihazım da var inanın ki ben alerjik astımı olan biriyim eğer biraz daha devam ederse yatağını bir tık daha yükselteceğim odayı iyice soğutup temizleyip yatıracağım ve haftaya kadar böyle dolmaya devam ederse doktoruna götüreceğim teşekkür ederim
M

Melike M.

24 Aralık 2025 23:15
O zaman genetik bi şekilde alerjik astımı olabilir siz doktora götürün en iyisi rica ederim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir