Burun Tıkanıklığı

134 görüntüleme
Z

Zehra

11 Ekim 2025 08:43
6 aylık bebeğimin burun temizliğinde en fazla kaç ml serumla temizlemeliyim 5 ml yetersiz kalıyor
K

Kübra Y.

11 Ekim 2025 08:44
2.5 bir tarafa 2.5 bir tarafa şeklinde olması lazım. Doktorunuza danışarak arttırabilirsiniz. Ben günde 2 veya 3 sefer yapıyordum
Z

Zehra

11 Ekim 2025 08:45
Bu dediğiniz yeni doğanda diye biliyorum 3 ay sonrasında her buruna 5 olarak arttırılabiliyor hatta saat başı tekrarlanabiliyorama 5 verdiğimde bile açılmıyor geceyi uykusuz geçirdik :(
B

Betul Y.

11 Ekim 2025 08:51
Benım bebeğim 43 gunluk iken yakalanmıstık 🥺 hastanede burnunu acmak ıcın her bır burna 3 dolu sırınga ıle temızlık yapılmıstı. Açılmazsa suyu artırabılırsınız bence cunku netıcede acılmıyor.. ılk doktor kontrolumuzde bır burna 5 ml iledlktorumız kendı acmıstı cok tıkalı bu bebek demıstı
Z

Zehra

11 Ekim 2025 09:03
Minicik burunlar nasıl bu kadar çok tıkanabiliyor anlamıyorum. Bu mevsim de hasta olmasa bile günlük yapıyordum ama gerçekten tıkalı olması uyku emme konforunu çok etkiliyor. Teşekkür ediyorum 🙏🏼
F

Fatma A.

Premium Üye
4 Nisan 2026 02:34
Betul Yilmaz
Benım bebeğim 43 gunluk iken yakalanmıstık 🥺 hastanede burnunu acmak ıcın her bır burna 3 dolu sırınga ıle temızlık yapılmıstı. Açılmazsa suyu artırabılırsınız bence cunku netıcede acılmıyor.. ılk doktor kontrolumuzde bır burna 5 ml iledlktorumız kendı acmıstı cok tıkalı bu bebek demıstı
Merhaba yorumu yazalı baya olmuş ama umarım burdasınızdır bebeğim 46 günlük hastanede 10 cc ile yıkadılar nerdeyse evde ne kadarla yıkadınız siz bizimkide baya tıkalı
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir