Burun Tıkanıklığı
71 görüntüleme
Ş
Şeyda T. ..
10 Ağustos 2025 06:25
Merhaba 2 bucuk aylik oğlum var burun temizliğini izotonik su damlasi ve aspiratör ile yapiyoruz. Fakat bebegimin sag burun deliği tıkalı nefes almakta zorlanıyor elimle burun deliklerini kapatip kontrol ediyorum. Bu gibi durumlarda ne yapmamız lazim su basmayi denemedim doktor kontrolu şart mi? Aynı durumu yaşayan oldu mu?
B
Büşra A.
10 Ağustos 2025 06:34
Benim oğlumda da tek taraflı tıkanıklık (koanal atrezi)var. Kbb doktoru Nazal nem ile nem dengesini sağlayarak tıkanıklığı engellememizi önermişti. Kontrolsüz yıkama yapmayın derim. Beslenme öncesi 1-2,damla serum ile açıklığı sağlamaya çalışın
T
Tuba K.
10 Ağustos 2025 07:00
Busra hanim kontrolsuz yikamadan kastiniz nedir acaba fizyolojik skıp aspire etmek mi hergun yapiyorum da bi problem olur mu ki
H
Hatice K.
10 Ağustos 2025 07:06
Bebeğim 4 aylık neredeyse her gün yaptım hiçbir sıkıntı yaşamadım ben 5 cc 5 cc enjektörle yıkıyorum aspiratörle çekiyorum.
Ş
Şeyda T. ..
10 Ağustos 2025 16:31
Yikama hic yapmadım ben bir iki damla damlatip sonra aspire ediyorum disardan bakinca da sanki tek deligi biraz daha kapali gibi
S
Selin E.
10 Ağustos 2025 16:33
Bebeğinizi yan yatırıp üstte kalan burnuna izotonik sıkarsanız sonra da çevirip sırtına pat oat yaparsanız geniz temizliğiyle geçebilir