Burun Tıkanıklığı

87 görüntüleme
B

Beyza A. ..

1 Ağustos 2025 09:44
45 günlük bebeğimin burnu hep tıkalı hırıltılı nefes alıyor doktorumuz serum fizyolojik ile açın diyor yapıyorum ama kuru kalıyor hava nemlendiricisi kullanabilir miyiz etki eder mi?
S

Sıdıka E.

1 Ağustos 2025 09:47
Kurumasının bir tık önüne geçer serum fizyolojiği nasıl kullanıyorsun
E

Ezgi D. Ş.

1 Ağustos 2025 09:51
Benim de öyle 45 günlük bebeğimin burnu hep öyle doktorumuz nazeldam  spreyi verdi burnunu nemli tutuyor diye onu kullanıyoruz günde bir iki defa bebeğimi rahatlatıyor ama inanın tam olarak gecmıyor etkısı gectıkfen sonra yine aynı oluyor klima kullanıyoruz biz sürekli ondan çok tıkanıyor bebegım  isterseniz sizde doktorunuza danışıp bu bu spreyi kullanabilirsiniz
B

Beyza A. ..

1 Ağustos 2025 12:18
Yan yatırıp burnuna sıkıp biraz beklettikten sonra çekiyorum, haftaya doktor kontrolünde dediğiniz spreyi bir sorayım
S

Sıdıka E.

1 Ağustos 2025 15:32
Burnuna birer damla akıt burnunu yıkayınca bi daha kısa sürede kuruyo birer damla ver burnuna benim bebeğimin doktoru söylemişti yıkamak yerine birer damla akıt dedi daha iyi oluyor birde hava nemlendirici kullan rahatlar bebişlerde çok olağan birşey
G

Gigi

3 Ağustos 2025 17:05
Ben de serum fizyolojik+puar kullandım bi kaç sefer. Benim bebegim de 50 günlük. Temizleme sonrası ertesi gün yine aynı. Puardan da korkuyorum hep yapmak istemiyorum. Nazalnem öylece burunda kalıyor mu? Çekilen bir şey değil öyleyse? Sadece nemli tutmak icin mi
Ö

Özge T.

3 Ağustos 2025 18:26
Odanın nemini ayarlamanızı tavsiye ederim, bir de çocuğun yüzüne tutulan buhar verici bir şey görmüştüm bi araştırın isterseniz
B

Beyza A. ..

4 Ağustos 2025 04:54
Özge hanım dediğiniz nebulizator evet var ama küçük olduğu için kullanmaya çekiniyorum, hava cihazı aldık bakalım gelince deneyeceğim
Z

Zelal K. ..

4 Ağustos 2025 04:57
Evet etki eder

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir