Burun Temizliği İşkencesi :(

162 görüntüleme
D

Deniz M.

21 Aralık 2025 11:38
Kızım 6.5 aylık burun temizliği gittikçe daha da zorlaşıyor .Hem manuel hemde otomatik var , otomatik yüzeysel çekim yapıyor manuelde de kafasını öyle bir ittiriyor ağlıyor ki … bunun daha kolay bir yöntemi yokmudur ? Burnu tıkalı biliyorum ama yaptırmıyor ne kadar çekebilirsem o geliyor
B

Büşra K. ..

21 Aralık 2025 11:50
Merhaba kızım 22 aylık ve tam bir işkence o kadar ağlayıp bağırıyor ki hem kendi yoruluyor hem bizi yoruyor eczanede burun spreyleri varmış bunun için sizin bebişin ayına uygun mu bilmiyorum sorarsanız inşallah uygundur tam bir işkence çünkü
G

Gülcan C.

21 Aralık 2025 12:12
Sf ve şırınga ile temizliyoruzwonra nebilüzatörle çekiyoruz niz ve çok etkisini gördük
B

Büşra İ. S. ..

21 Aralık 2025 13:52
Evet artık 6. Ay sonrasında burun temizliğine Zorluk çıkarıyorlar. Serum fizyolojik sıktıktan sonra bebeğiters çevirip sırtına pat pat yapmak da burun içi mukusu aşağı itecektir.
Afranur K.

Afranur K.

21 Aralık 2025 14:16
Sterimar burun spreyini çok kullanan kişi var, ben kullanmak zorunda kalmadım henüz , 2 ml serum ile yıkamak yeterli oluyor bizim için henüz.
Ş

Şeyma Y. ..

21 Aralık 2025 16:13
Özellikle kışın kaloriferden burun çok tıkanıyor odanızı nemli tutmak lazım ben nem cihazı aldım iyi bir model, burun kanallarına zarar veririm diye korkuyordum bayağı bir rahatlattı bizi, eğer yoksa soğuk buhar veren nem cihazı öneririm
Z

Zeynep İ. ..

22 Aralık 2025 21:39
Sf ve şırınga ile temizliyoruz şırınganın ucu için özel silikon başlıklarda satılıyor burnu acıtmasın ve burun deliğine daha iyi otursun diye alın kullanın inanın böylece kullanımı daha rahat ve kullanımı kolay oluyor bebeğinizin canıda yanmıyor ve korkmuyor.
Ş

Şilan D.

23 Aralık 2025 09:31
evet Zeynep hanıma katılıyorum bende de o başlıklardan var Osman hocamın önerisi ile hepsiburada dan almıştım

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir