Burun Temizliği

83 görüntüleme
M

Meliha T.

16 Nisan 2026 21:28
10aylık bebeğim burnunu temizletmiyor sürekli ağlıyor temizlerken de napacağımızı şaşırdık 😰
N

Nur A.

16 Nisan 2026 21:30
Benimkide 8 aylık ağlıyor ama mecbur yapıyorum yapmazsam ne emebiliyor ne emzik alıp uyuyabiliyor ağlasada yapmak zorundayız maalesef çabuk atlatabilmeleri için başedemiyorsanız biri bebeği tutup biri yıkama yapabilir
O

Ozlem

16 Nisan 2026 21:33
Oturarak yıkamayı denediniz mi. Ben sırtını göğsüme yaslıyorum kollarımla kilit yapıp kafasını kafama yaslıyorum öyle yıkıyorum biraz zorbaca oluyor ama yıkadıktan sonra gülüyor rahatlıyor yoksa iyice ilerleyecek.
M

Meliha T.

16 Nisan 2026 21:35

Nur A.

Benimkide 8 aylık ağlıyor ama mecbur yapıyorum yapmazsam ne emebiliyor ne emzik alıp uyuyabiliyor ağlasada yapmak zorundayız maalesef çabuk atlatabilmeleri için başedemiyorsanız biri bebeği tutup biri yıkama yapabilir

Aynen 5 gündür yıldık valla babası tutuyor ben oyalıyorum ama gün içinde eşim işte olunca tekken yapamıyorum sürekli kaçıyor
M

Meliha T.

16 Nisan 2026 21:35

Ozlem

Oturarak yıkamayı denediniz mi. Ben sırtını göğsüme yaslıyorum kollarımla kilit yapıp kafasını kafama yaslıyorum öyle yıkıyorum biraz zorbaca oluyor ama yıkadıktan sonra gülüyor rahatlıyor yoksa iyice ilerleyecek.

Eşim o şekilde yapıyor akşamları ben biraz kıyamıyorum galiba🫠
A

Arzu.G

16 Nisan 2026 21:47
Pes etmeyin ağlasa da temizleyin canı yanmıyor sonuçta .zamanla alışıyor 15-16 aylara kadar bizim de öyleydi sonra direnmeyi bıraktı rahatladiginin farkina varıyor bir süre sonra

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir