Burun Temizliği
83 görüntüleme
M
Meliha T.
16 Nisan 2026 21:28
10aylık bebeğim burnunu temizletmiyor sürekli ağlıyor temizlerken de napacağımızı şaşırdık 😰
N
Nur A.
16 Nisan 2026 21:30
Benimkide 8 aylık ağlıyor ama mecbur yapıyorum yapmazsam ne emebiliyor ne emzik alıp uyuyabiliyor ağlasada yapmak zorundayız maalesef çabuk atlatabilmeleri için başedemiyorsanız biri bebeği tutup biri yıkama yapabilir
O
Ozlem
16 Nisan 2026 21:33
Oturarak yıkamayı denediniz mi. Ben sırtını göğsüme yaslıyorum kollarımla kilit yapıp kafasını kafama yaslıyorum öyle yıkıyorum biraz zorbaca oluyor ama yıkadıktan sonra gülüyor rahatlıyor yoksa iyice ilerleyecek.
M
Meliha T.
16 Nisan 2026 21:35
Benimkide 8 aylık ağlıyor ama mecbur yapıyorum yapmazsam ne emebiliyor ne emzik alıp uyuyabiliyor ağlasada yapmak zorundayız maalesef çabuk atlatabilmeleri için başedemiyorsanız biri bebeği tutup biri yıkama yapabilir
M
Meliha T.
16 Nisan 2026 21:35
Oturarak yıkamayı denediniz mi. Ben sırtını göğsüme yaslıyorum kollarımla kilit yapıp kafasını kafama yaslıyorum öyle yıkıyorum biraz zorbaca oluyor ama yıkadıktan sonra gülüyor rahatlıyor yoksa iyice ilerleyecek.
A
Arzu.G
16 Nisan 2026 21:47
Pes etmeyin ağlasa da temizleyin canı yanmıyor sonuçta .zamanla alışıyor 15-16 aylara kadar bizim de öyleydi sonra direnmeyi bıraktı rahatladiginin farkina varıyor bir süre sonra