Burun Temizliği
117 görüntüleme
D
Damla k.
17 Mart 2026 14:03
Bebeğim 8.5 aylık hastalandı burnu tıkalı şu an doktorumuz burun spreyi verdi ama yeterli gelmiyor burnunu tekrar temizlemeli miyim. Temizleyeceksem neyle temizleyeyim burun aspiratörlerimiz var bu manuel olan vesüpürgeye takılan. Yada serum fizyolojikle yıkama mı yapmalıyım hangisi daha sağlıklı olur
E
Eliff
17 Mart 2026 14:05
Serum suyu ile yıkama yapma. Sağlıklı ve etkili
D
Damla k.
17 Mart 2026 14:16
Kaç cc kullanmam gerekiyor
A
Arzu.G
Premium Üye
17 Mart 2026 14:20
Flakon kullanacaksanız 1 tanesi yeterli. siringayla daha iyi temizleniyor ucuna acitmayan aparatlardan alın 5ml yeterli olur ona da .sırtına patpat yapın serumdan sonra .aspiratorle çekin hala acilmadiysa. Süpürgeyle takilani denemedim biz manuel çekerek yapıyoruz güzel [açılıyor.buhar](açılıyor.buhar) verebilirsiniz serum suyuyla .odanın nemini sıcaklığını güzel ayarlayın mümkünse temiz hava aldırın gün [içinde.emiyorsa](içinde.emiyorsa) sık sık emzirin
S
Seliha D.
17 Mart 2026 14:44
Benim bebeğimde de aynı sorun var hergün yıkıyorum buhar tedavisi uyguluyorum yine de geçmiyor 🥹 meme reddi de başladı Malesef
D
Damla k.
18 Mart 2026 09:50
Asla emmeyi kabul etmiyor yemek de yemiyor. İlaç da kullanıyoruz ama 3 gün oldu daha fayda etmedi. Burnu çok tıkalı. Bütün yolları dendim açılmadı
Yükleniyor...