Burun Temizliği
131 görüntüleme
T
Tuba F.
29 Haziran 2025 08:47
Arkadaşlar merhaba 2 aylık bebeğim var hırıltılı nefes alıyor. Sizler burun temizliğini nasıl yapıyorsunuz neler kullanıyorsunuz 😊
E
Esma A.
29 Haziran 2025 08:51
Benim bebeğim bir aylıktan beri hırıltılı ve uykusunu etkiliyordu nefes alırken zorlanıyordu aile hekimime de danıştım aspiratör ile çekiyorum gelenleri görünce hayret ettim 😁 küçücük burunda o kdr smük olursa tabi nefes alamaz .
Asipiratör ile güzelce temizlerseniz rahat edicektir
Ben kendi ağacımla çekmeki olanı kullanıyorum şuan aşırı gerektiren bi durum yok yeterli oluyo
Asipiratör ile güzelce temizlerseniz rahat edicektir
Ben kendi ağacımla çekmeki olanı kullanıyorum şuan aşırı gerektiren bi durum yok yeterli oluyo
T
Tuba F.
29 Haziran 2025 08:54
Serum suyu sıkıyormusunuz peki. Bir de aspiratör dediğiniz e bebekte felan satılan ağızla vakum yapılan mı
E
Esma A.
29 Haziran 2025 08:59
Yorum serum sıkmıyorum şuan için öyle bişeye gerek yok aşırı tıkalı olan burunlarda gerekli olan bişey arada düzenli olarak yapılınca kurumadan çok tıkanmadan aspiratör rahat oluyo ağazla vakum olan şauan bize yeterli wee baybi kullanıyorum ben
E
Esma A.
29 Haziran 2025 09:01
Zaten eğer serum fizyolojik kullanacaksanız doktorunuza danışmadan o size vermeden kullanmamanızı öneririm
T
Tuba F.
29 Haziran 2025 09:15
Teşekkür ederim 🤗
S
Seyyide ..
29 Haziran 2025 09:19
Burun temizliği en onemli konu bebeğim 9 aylık hala temizlerim. SF ile yumusatirim aspiratör u doktorlar onermiyorlar bilginize.
B
Burcu G.
29 Haziran 2025 09:27
Ama kuru kuru temizlenmez ki. 2-3 damla serum suyu sıkıp temizle demişti doktor bize.
Y
Yasemin İ. K.
29 Haziran 2025 09:31
Osman Hocamın videolarında var arkadaşlar, en güzeli ve en etkilisi her iki burundan 2cc Serum fizyolojik vererek yıkama işlemi yapmak. Bebeği yan yatırararak sıkıyoruz ve yüzüstü çevirip sırtına pat pat vuruyoruz. Bu kadar kolay. Eğer tam çıkarmadıysa arada bir bu işlemden sonra aspiratör ile çekiyorum ben.
E
Esma A.
29 Haziran 2025 20:20
Bu konularda herkes farklı bişey söylüyor kendi güvendiğiniz doktorunuza sorarak hareket etmeniz en sağlıklısı olucaktır ben dokturma danışarak bu şekilde hareket ediyorum SF kullanıcak kadar gerek olmadı
Y
Yasemin İ. K.
29 Haziran 2025 21:45
Evet gerçekten bu konuda tıp dünyası ikiye değil üçe dörde felan bölünmüş durumda😃 kimi doktor sadece SF ile yıkama diyor, kimi hayır yıkanmaz kulaklara zarar verir diyor, kimi SF damlatın yoksa aspiratör ile çekerken tahriş olur diyor, kimi aspiratör kullanmak zararlı derken kimi gerekli diyor. Ben de bebeklerime en fayda sağlayan şeyi kendim deneyerek buldum. Hemşireyim ben, denemekten çekinmem, her şeyi denedim😂
T
Tuba F.
30 Haziran 2025 03:06
Öyle gerçekten bir sürü video izledim her doktor farkı şeyler demiş aynen kendi aklımıza ve çocuğumuza kolay olanı yapacağız arrtok