Burun Temizleme-serum Fizyolojik

134 görüntüleme
K

Kübra Ç.

26 Aralık 2025 02:31
Merhaba, 2 aylık bebeğimin burnunu dr’un önerisiyle spreyle ve vakumlu silikon ile temizliyorum. Fakat serum fizyolojik’i öneren de var. Ama ben çok korkuyorum, bazı dr’lar 1 yaş altı önermiyorlar, siz nasıl yapıyorsunuz öneriniz nedir? Şimdiden teşekkür ediyorum.
B

Burçin İ.

26 Aralık 2025 02:43
Benim bebeğim 3 aylık, doğduğundan beri sinomarin damla ve serum fizyolojik dönüşümlü olarak kullanıyorum. Eğer aspiratörle çekeceksem serum fizyolojik damlatıp 1-2 dakika sonra çekiyorum. Eğer burun tıkalıysa sinomarini damlatıyorum direkt açılıyor herhangi bir çekme yapmıyorum. İkinci ayın sonuna doğru büyük ölçüde azalıyor burun tıkanıklığı durumu.
H

Hilal G. K.

26 Aralık 2025 03:27
Hiç korkacağınız bir durum yok serum suyunu 2cc olacak şekilde şırınga ile orta basınçlı bi şekilde kafasını yan çevirip sıkıyorum diğer burnundan ve ağzından geliyor serum suyu ve burnu komple temizleniyor beslenmesi rahatlıyor eğer canını acıtmaktan korkuyorsanız burnu için minik silikonlar var çok daha rahat ve kolay oluyor
Z

Zşngz

26 Aralık 2025 03:51
Ben iki haftalikken başlamıştım tikanikligini açmak için suan 2.5 aylık tikanikligi çok fazlaydı hiriltisi vardı doktor 2 ml den 5 ml çıkar demisti merak etmeyin canları yanmıyor bile
K

Kübra Ç.

26 Aralık 2025 20:15
Çok teşekkür ederim

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir