Burun temizleme

185 görüntüleme
H

Hatice K.

31 Mayıs 2025 18:36
45 günlük bebeğim var ve sık sık burun tıkanıklığı yaşıyor ve bizde temizliyoruz çünkü aski taktirde beslenmesini uykusunu çok etkiliyordu başlarda farkedememiştilk beslenmeidği için götürünce doktorumuz bilgilendirdi fakat etrafta çok fazlaca duyduğum bir konu var burun temizliğinin orta kulak enfeksiyonu yaptığı ya da alışkanlık yaptığı... Doğrusu her temizlikte aklıma geliyor ve saatlerce düşünüyorum yanıtlarsanıx sevinirim
T

Tuna S.

31 Mayıs 2025 18:43
Merhaba, burnunu şırınga temizleme esnasında bazen ağlıyor serum fizyolojiği yutuyor muhtemelen zararı olur mu
Tolga Ş.

Tolga Ş.

Yazılım Geliştirici

31 Mayıs 2025 18:57
Serum fizyolojik yutulması bir sorun oluşturmaz. Steril su o.
H

Hatice K.

31 Mayıs 2025 19:13
Peki ortakulak enfeksiyonu konusu lütfen buna da cevap verir misiniz 😔
H

Hanife G.

31 Mayıs 2025 19:54
Benim bebeğim 4 aylık. Doğduğundan beri tıkalı burnu. sabah ve akşam nerdeyse hergün temizliyorum sf ile çok şükür böyle bi sorun yaşamadım şuana kadar. Tekli olanlar var şırıngayla hızını ayarlayamam derseniz onlardan alabilirsiniz. biz onlardan baya kullandık. Bide ortam sıcaklığı ve nemde tıkanıklığı baya etkiliyor bilginiz olsun
H

Hande A.

31 Mayıs 2025 20:11
Sıkarken bebeği öne eğik tutmalısınız ve aşırı hızlı sıkmamalısınız. Çok hızlı sıkarsanız orta kulak enfeksiyonuna sebep olabilir. Çok yavaş sıkarsanız da temizlenmez. Ne çok hızlı ne çok yavaş bir ayarda sıkmalısınız
H

Hanife G.

31 Mayıs 2025 21:46
45 günlük olduğu için öne eğik duramaz osman hocamızın videosu var ordan izlerseniz tekniği daha iyi ve kolay
Osman G.

Osman G.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı

1 Haziran 2025 11:13
Burun temizliği ile orta kulak enfeksiyonu olmazsınız.

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir