Burun Spreyi

73 görüntüleme
G

Gül

15 Ocak 2026 18:56
15 aylik otrive burun spreyi yazdı doktor kullanmak doğru olur mu. Bi yerde 2 yaşaltı kullanmamasi gerekli deniyordu yanlışmi biliyirum. Bilgisi olan var mi
D

Dilek K.

15 Ocak 2026 19:25
Benim bebeğim de 16 aylık iliadin yazmış. Biz büyükler bile bu tip spreylere mesafeli iken bunu çocuklarda son çare başka bir yol kalmadıkça vermek çok doğru olduğunu sanmıyorum ben. Kullanmadım o yüzden şuan doğal yollarla ilerliyorum
C

Cerennn

15 Ocak 2026 19:26
Doktor benım oğlumada yazmıştı 15 aylıkken grip olduğunda ama kullanmadık. O tarz şeyler kullanmak uygun gelmıyor ve sürekli gittiğimiz eczanede kullanmamamızı tavsiye etmişti
G

Gül

15 Ocak 2026 19:29
@Dilek Kaymak Ben anlamadım böyle arada kaldığımız ilaçları neden veriyorlar. Mesela sadece dün Kuru öksürük diye gittik burun spreyi ve antibiyotik yazdı.
G

Gül

15 Ocak 2026 19:30
@Dilek Kaymak teşekkürederim
G

Gül

15 Ocak 2026 19:31
@Cerennn bende bi yerde duymustum o yüzden emin olamadım sabahtir araştırıyorum bulamadim teşekkür ederim
C

Cerennn

15 Ocak 2026 19:39
Bize bile otrivine burun spreyini 3 günden fazla kullanmayın diyor eczaneler. Daha önce eczane deneyimim oldu genelde zaten o burun spreyini uzun kullanımlardan kaçının diyorduk. O yüzden bebekler ve çocuklar için uygun değil. En iyisi bildiğimiz yöntem serum fizyolojik ile burun yıkamak. Geçmiş olsun

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir