Burun Spreyi
73 görüntüleme
G
Gül
15 Ocak 2026 18:56
15 aylik otrive burun spreyi yazdı doktor kullanmak doğru olur mu. Bi yerde 2 yaşaltı kullanmamasi gerekli deniyordu yanlışmi biliyirum. Bilgisi olan var mi
D
Dilek K.
15 Ocak 2026 19:25
Benim bebeğim de 16 aylık iliadin yazmış. Biz büyükler bile bu tip spreylere mesafeli iken bunu çocuklarda son çare başka bir yol kalmadıkça vermek çok doğru olduğunu sanmıyorum ben. Kullanmadım o yüzden şuan doğal yollarla ilerliyorum
C
Cerennn
15 Ocak 2026 19:26
Doktor benım oğlumada yazmıştı 15 aylıkken grip olduğunda ama kullanmadık. O tarz şeyler kullanmak uygun gelmıyor ve sürekli gittiğimiz eczanede kullanmamamızı tavsiye etmişti
G
Gül
15 Ocak 2026 19:29
@Dilek Kaymak Ben anlamadım böyle arada kaldığımız ilaçları neden veriyorlar. Mesela sadece dün Kuru öksürük diye gittik burun spreyi ve antibiyotik yazdı.
G
Gül
15 Ocak 2026 19:30
@Dilek Kaymak teşekkürederim
G
Gül
15 Ocak 2026 19:31
@Cerennn bende bi yerde duymustum o yüzden emin olamadım sabahtir araştırıyorum bulamadim teşekkür ederim
C
Cerennn
15 Ocak 2026 19:39
Bize bile otrivine burun spreyini 3 günden fazla kullanmayın diyor eczaneler. Daha önce eczane deneyimim oldu genelde zaten o burun spreyini uzun kullanımlardan kaçının diyorduk. O yüzden bebekler ve çocuklar için uygun değil. En iyisi bildiğimiz yöntem serum fizyolojik ile burun yıkamak. Geçmiş olsun