Burun Kemiği Kısalığı

219 görüntüleme
Z

Zuhal Ç.

26 Mayıs 2026 12:24
Kızlar merhaba daha önce başına gelip sağlıklı doğum yapan oldumu 22+1 burun kemiği kısalığı saptandı ve down şüphesi dendi diğer başka hiç bir belirti yok başına gelenler yazabilir mii
Afranur K.

Afranur K.

26 Mayıs 2026 12:54
Fetal DNA önerilmedi mi? Bu testler tespit kesinlik için bunu öneriyorlar diye biliyorum? Orada bir oran veriliyor bu ihtimalle down sendromu olabilir ya da olmayabilir diye?
T

Tuğba B. ..

26 Mayıs 2026 13:36
Yanılma payı çok yüksek hamileliğinizi burnunuzdan geyiriyorlar
Z

Zuhal Ç.

26 Mayıs 2026 14:00
Tuğba Beyazgül
Yanılma payı çok yüksek hamileliğinizi burnunuzdan geyiriyorlar
Kesinlikle katılıyorum umarım öyledir çünkü başka hiç bir sıkıntı yok çok endişeliyiz fetal DNA önerildi
Z

Zuhal Ç.

26 Mayıs 2026 14:01
Afranur Keskin
Fetal DNA önerilmedi mi? Bu testler tespit kesinlik için bunu öneriyorlar diye biliyorum? Orada bir oran veriliyor bu ihtimalle down sendromu olabilir ya da olmayabilir diye?
Evet önerildi ama bayram dolayısıyla beklemedeyiz şuan maalesef
N

Nur ..

26 Mayıs 2026 14:32
Çoğu zaman sağlıklı bir bebek dünyaya getiriyorsunuz merak etmeyin gebeliğim boyunca bebeğin böbreklerinde genişleme var ve bağırsağında beyaz leke var dendi bunlar da down sendromu belirtisi perinatolojiye vs gittim içim rahattı ama eşim bayağı tedirgin oluyodu çok şükür 9 aylık sağlıklı bir bebeğimiz var şu an içinizi ferah tutun Allahın izniyle hiçbir şey olmaz 🫶🏻
Afranur K.

Afranur K.

26 Mayıs 2026 15:07
Zuhal Çetin
Evet önerildi ama bayram dolayısıyla beklemedeyiz şuan maalesef
Bu detaylı ultrason vs. Sadece oran veriyor içiniz rahat olsun. Yani bebeğiniz sağlıklı olabilir dedikleri ihtimalde bile down sendromu gibi sendromik hastalıkların olma ihtimalinin olduğunu söyler aldığınız onam kâğıdında.

En iyisi Fetal dna oluyır bu tip durumlarda. İnşallah bayramdan sonra hemen yaptırırsınız. Zaten basit kan alınarak ilerleniyor. Siz içinizi ferah tutun, hamilelikle en önemli şey bu bence. Strese gitmeyin hiç
Z

Zuhal Ç.

26 Mayıs 2026 16:22
Afranur Keskin
Bu detaylı ultrason vs. Sadece oran veriyor içiniz rahat olsun. Yani bebeğiniz sağlıklı olabilir dedikleri ihtimalde bile down sendromu gibi sendromik hastalıkların olma ihtimalinin olduğunu söyler aldığınız onam kâğıdında.

En iyisi Fetal dna oluyır bu tip durumlarda. İnşallah bayramdan sonra hemen yaptırırsınız. Zaten basit kan alınarak ilerleniyor. Siz içinizi ferah tutun, hamilelikle en önemli şey bu bence. Strese gitmeyin hiç
Çok sağolun umarım sağlıklıdır 爐
Z

Zuhal Ç.

26 Mayıs 2026 16:23
Nur 🌸
Çoğu zaman sağlıklı bir bebek dünyaya getiriyorsunuz merak etmeyin gebeliğim boyunca bebeğin böbreklerinde genişleme var ve bağırsağında beyaz leke var dendi bunlar da down sendromu belirtisi perinatolojiye vs gittim içim rahattı ama eşim bayağı tedirgin oluyodu çok şükür 9 aylık sağlıklı bir bebeğimiz var şu an içinizi ferah tutun Allahın izniyle hiçbir şey olmaz 🫶🏻
Bize de bu durumu söyleyen perinatoloji oh çok şükür bebeğiniz sağlıklı olmuş ❤️
N

Nur ..

26 Mayıs 2026 16:27
Zuhal Çetin
Bize de bu durumu söyleyen perinatoloji oh çok şükür bebeğiniz sağlıklı olmuş ❤️
Çok teşekkür ederim inşallah siz de sağlıkla dünyaya getirirsiniz bebişinizi 🫶🏻 içinizi ferah tutun iyi düşünün ki iyi olsun 🌸
Z

Zuhal Ç.

26 Mayıs 2026 17:24
Nur 🌸
Çok teşekkür ederim inşallah siz de sağlıkla dünyaya getirirsiniz bebişinizi 🫶🏻 içinizi ferah tutun iyi düşünün ki iyi olsun 🌸
Haklısınız inşallah teşekkür ederim ❤️
S

Selin

Premium Üye
31 Mayıs 2026 13:17
Kuzenime de aynı şekilde ultrasonda burun kemiği kısa görünüyor down sendromu olabilir dendi. Şu anda 6 yaşında çok sağlıklı. Benim bebeğime uyluk kemiği kısa down sendromu olabilir dendi o da çok şükür sağlıklı bir bebek olarak dünyaya geldi. Hiç üzülmeyin, risk var demek kesin hastalık var demek değil. Düşünmemeye çalışın, stressiz bir şekilde hamileliğinize odaklanın 🙏🏻 sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir