Burun Geniz Tıkanıklığı
102 görüntüleme
E
Ecenur M.
19 Mart 2026 09:33
Burnunu temizliyorum fakat yine hırıltılı nefes alıyor. Süt içerken boğulur gibi oluyor nefessiz kalıyor. (50 günlük)
A
Ayşegül ..
19 Mart 2026 09:36
Bizdede aynı sorun var 50 günlük burun açık ama sanki genizde bi tıkanıklık var gibi. Nasıl temizliyorsunuz serum fizyolojikle ve aspiratörle mi

Aycan K. S. ..
19 Mart 2026 10:38
Benim bebeğim 2.5 aylık yaklaşık 10 gündür burun tıkanıklığı vardı bizde temizlemeye çalışıyorduk ama hastalık ilerledi. Babası hasta oldu sanırım ondan geçti. Burnu tıkalı, nefes alırken zorlanıyor,hapsiriyor, arada öksürüyor, gözleri sulanıyor ,ateş yok ve beslenmesi iyi durumda . Hocam doktora gittik Antibiyotik verdi . Kullanmadık dün vermişti. Sabah daha kötü oldu . Ne yapmamızı önerirsiniz.
E
Ecenur M.
19 Mart 2026 22:30
Bizdede aynı sorun var 50 günlük burun açık ama sanki genizde bi tıkanıklık var gibi. Nasıl temizliyorsunuz serum fizyolojikle ve aspiratörle mi
E
Elif N. G.
Premium Üye
19 Mart 2026 22:39
Aynı sorun bizdede var 70 günlük geniz tıkanıklığı var emerken zorlanıyor gibi hafif hırıltı var sanki doktora götürdük ciğerlerinde bir sorun yok burnunu bol bol açın dedi burnu çok tıkalı değil açınca rahatlıyor ama sonra 2 3 saate tekrar tıkanıyor şimdi bende de boğaz ağrısı burun tıkanıklığı oldu onu beslerken maske takıyorum inşallah bulaşmaz bir de sütüm çok azaldı gibi memede hiç durmak istemiyor mamayı güzel içiyor ama memede hiç durmak istemiyor napsam bilemedim sütümü nasıl arttırsam
Yükleniyor...