Burun Akıntısı ve Tıkanıklık
132 görüntüleme
A
Ayten ..
20 Mart 2026 07:15
Bebeğim 11 aylık , ateşi yok huzursuz değil ama burnu tıkalı gibi temizliyorum, kendide akıyor sanırım grip olacak yapılacak başka bir şey var mı ? Soğuk buhar ve temizleme dışında
Y
Yenianne
20 Mart 2026 07:59
bizim de 10 aylik ayni durumda ama oksuruk de var bence geniz akintisi oksuruk yapiyor burnunu iki kere yikadim korkuyorum orta kulak iltihabı olcak yine diye bir kere de ventolinle cortair karistirip verdim yarımşar doz o rahat uyuttu gece bilmiyorum ne yapmak lazim
A
Arzu.G
Premium Üye
20 Mart 2026 12:29
bizim de 10 aylik ayni durumda ama oksuruk de var bence geniz akintisi oksuruk yapiyor burnunu iki kere yikadim korkuyorum orta kulak iltihabı olcak yine diye bir kere de ventolinle cortair karistirip verdim yarımşar doz o rahat uyuttu gece bilmiyorum ne yapmak lazim
A
Arzu.G
Premium Üye
20 Mart 2026 12:31
Ayten hanım emiyorsa sık sık emzirin. Sıvı alımını artırın .iştahı yerindeyse zencefilli zerdeçallı ssarimsakli sebzeli bir tavuk çorbası ya da et çorbası yapın içirin .iyi bayramlar
A
Ayten ..
23 Mart 2026 11:12
Sadece bu belirtiler varken doktor muayenesi olmadan eğer astım teshisiniz de yoksa Ventolin ve cortair vermemelisiniz bence . İyi bayramlar
A
Arzu.G
Premium Üye
23 Mart 2026 12:02
Teşekkürler Arzu hanım size de iyi bayramlar , herhangi bi ilaç kullanmıyorum soğuk buhar veriyorum ve burnunu fizyolojikle yıkıyorum bi tık rahatlama var gibi ama nefesi de kokuyor sanki
Yükleniyor...