Burun Akıntısı ve Öksürük

61 görüntüleme
S

Sevdenur B.

3 Nisan 2026 05:17
Bebeğim 9.5 aylık. Mide bulantısı, iştahsızlık, burun akıntısı ve balgamdan dolayı olduğunu düşündüğüm bir öksürüğü var. Başta dişten dolayı diye düşünmüştüm. Çünkü üstteki 3.dişini çıkarırken de aynı belirtiler olmuştu ve şu an 4. çıkarıyor ama osman hocamın paylaştığı video da dişle bağlantısının olmadığını dinledim.

Bol bol burun temizliği yapıyorum. Ateşi yoksa ama buna rağmen bir huzurluğu varsa ya da uykuya dalamıyorsa ağrısı olduğunu düşündüğüm için calpol veriyorum( gece uykusunda) ve bu gece öksürüğü uyutmadığı için daha önce doktorumun verdiği bir damla vardı zaditen diye onu kullandım.

Açıkcası süreci nasıl yöneteceğimi bilmiyorum 😕
D

Dilek P.

3 Nisan 2026 05:34
Diş çıkarma sürecinde ağızlarına herşeyi atıyorlar ve virüs kapabiliyorlar bundan dolayı iki sebep birleşince süreç daha zor olabiliyor bende yaşadım bu durumları ağrısı olmasın diye calpol veriyordum o uyuyunca hemen bende uyuyordum öksürük olunca sırtına sıcak tutacak bir şey koyup başını yüksekte yatırınca hafifliyordu bizde inşallah hızlı bir şekilde atlatırsınız bu süreci
G

Gülşen O.

3 Nisan 2026 05:42
Balgamlı öksürük ise ve balgamı sökemiyorsa doktora danışın bence buhar güzel söktürür. Balgam içeride çıkaramadığı için mideside bulanıyordur ya da serum suyunda buhar verin
S

Sevdenur B.

3 Nisan 2026 09:34
Dilek Polat
Diş çıkarma sürecinde ağızlarına herşeyi atıyorlar ve virüs kapabiliyorlar bundan dolayı iki sebep birleşince süreç daha zor olabiliyor bende yaşadım bu durumları ağrısı olmasın diye calpol veriyordum o uyuyunca hemen bende uyuyordum öksürük olunca sırtına sıcak tutacak bir şey koyup başını yüksekte yatırınca hafifliyordu bizde inşallah hızlı bir şekilde atlatırsınız bu süreci
Evet bende yüksekte yatırmaya çalışıyorum. İnşallah bir an önce atlatırız
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir