Burun Akıntısı ve Küçük Öksürükler

137 görüntüleme
Nazlı B. S.

Nazlı B. S.

30 Nisan 2026 21:21
Kızım 22 aylık. Burun akıntısı ve küçük küçük öksürüğü var 2 gündür. Şurup içirip burnunu temizlesem yanında ıhlamur falan içirebilir miyim? Bir zararı olur mu baktım internetten günde 2 kere içirilebilir diyor ama emin olamadım.
D

Dilan B.

30 Nisan 2026 21:24
Daha önce denediyseniz sorun olmayacaktır. Ek gıdaya ilk başlarken bile ıhlamurlu mamalar yapıp veriyordum. Hem sakinleştirir hem de hastalığa iyi gelir. Doktorumuz bir sıkıntı olmayacağını söylemişti.
Nazlı B. S.

Nazlı B. S.

30 Nisan 2026 21:26
Dilan B.
Daha önce denediyseniz sorun olmayacaktır. Ek gıdaya ilk başlarken bile ıhlamurlu mamalar yapıp veriyordum. Hem sakinleştirir hem de hastalığa iyi gelir. Doktorumuz bir sıkıntı olmayacağını söylemişti.
Denemedim hiç. Öksürüğe iyi geliyormuş. Yarın doktorunu arayıp sorayım onay alıp veriyim. Korkuyorum yan etki yapar diye.
D

Dilan B.

30 Nisan 2026 23:36
Nazlı Buse Soy
Denemedim hiç. Öksürüğe iyi geliyormuş. Yarın doktorunu arayıp sorayım onay alıp veriyim. Korkuyorum yan etki yapar diye.
O halde deneyin daha sonra verin. Doktorunuza da danışarak tabii ki. İnşallah çabucak geçer. Çok geçmiş olsun. 🙏
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir