Burun Akıntısı Tıkanıklık, Öksürük

128 görüntüleme
K

Kevser ..

29 Mart 2026 16:44
Oğlum 35 haftalık. Dün burun akıntısı, burun tıkanıklığı ve öksürük başladı. Gece sürekli huzursuzdu ağlayarak uyandı. Hapşırma da var. Burnunu sık sık temizledim. Başka ne yapabilirim. Ateşi hep sınırda normal ilerliyor. Hırıltısı var
M

Merve ..

29 Mart 2026 17:12
Fizyolojik su ile hava verebilirsiniz. Odasını nemlendirebilirisiniz.
B

Büşra K. .. ..

29 Mart 2026 18:02
Hava verme ve oda nemlendirmeye ek olarak yapabileceklerinizi yazayım. Uyutmadan yarım saat önce bal yedirebilirsiniz , soğanı ikiye bölüp karanfil batırıp baş ucuna koyabilirsiniz, yastığını mutlaka yükseltin odasını havalandırabilirsiniz birde çok sıcak öksürüğü alevlendirir ona dikkat edilebilir. Biz öksürük için eczaneden bitkisel bir şurup alıyoruz onunla hızlı kesiliyor öksürük dilerseniz onu temin edebilirsiniz
B

Büşra K. .. ..

29 Mart 2026 18:04
Mutlaka burun açılmalı ama. Yazdığınız için yazmadım bir daha odayı da havalandırabilirsiniz arada
B

Betül A.

29 Mart 2026 18:31
Büşra Kara
Hava verme ve oda nemlendirmeye ek olarak yapabileceklerinizi yazayım. Uyutmadan yarım saat önce bal yedirebilirsiniz , soğanı ikiye bölüp karanfil batırıp baş ucuna koyabilirsiniz, yastığını mutlaka yükseltin odasını havalandırabilirsiniz birde çok sıcak öksürüğü alevlendirir ona dikkat edilebilir. Biz öksürük için eczaneden bitkisel bir şurup alıyoruz onunla hızlı kesiliyor öksürük dilerseniz onu temin edebilirsiniz
35 haftalık demiş hanımefendi, sanırım fark etmediniz. 52 haftadan daha küçük bebeklere Dr. Osman dahil kimse BAL yedirilmesini önermiyor. Tekrardan hatırlatmak istedim.
İ

İrem A.

29 Mart 2026 18:32
35 haftalık denmiş bebek 1 yaşını doldurmamış bal vermeyin sakın toksik etki yapar pekmez olabilir
B

Büşra K. .. ..

29 Mart 2026 21:14
Haklısınız ben aceleyle 35 aylık diye okumuşum. Haliyle yazdığım tüm öneriler ona binaendi. Uyardığınız için çok teşekkür ederim
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir