Burun Akıntısı Tıkanıklık

116 görüntüleme
E

Esra F.

3 Aralık 2025 18:25
11 aylık oğlum. Dün geceden beri burun akıntısı ve tıkanıklık var. Nefes almakta zorlanıyor. Buhar+serum fizyolojikle dünden beri dönüşümlü temizleme yapıyorum. Odada nemlendirici var. Ama hala burun tıkanıklığı geçmiyor. Önce tutabildiğim kadar nebülizatör sonra iki buruna da 3 er defa 2.5 cc serum suyu veriyorum ama açılmıyor bir türlü boşaltamadım burnunu. Dün gece neredeyse hiç uyumadık muhtemelen bu gece de aynı olacak. Ne yapmalıyım bilmiyorum?
Betül .

Betül ..

3 Aralık 2025 19:01
Yastığına,omuzlarına cold mix damla damlatabilirsiniz.Ayak altına babyvicks sürüp çorap giydirin.
S

Sembo

3 Aralık 2025 20:03
Yatağı biraz eğimli olsun muhtemelen akıntı tıkıyor burnu ne kadar temizlesenizde akıntı olduğu sürece burun tıkanıyor maalesef biraz dik yatırırsanız bir tık daha rahat nefes alabilir arkadaşın dediği gibi coldmix gerçekten nefes açıyor tavsiye ederim
E

Esra F.

3 Aralık 2025 20:28
Çok teşekkür ederim deneyeceğim 🌸
A

Ayşegül K. ..

4 Aralık 2025 19:19
Benimde bebeğimin burnu tıkalı çözüm arıyordum fakat cold mix yasaklandı diye biliyorum özellikle bebeklerde kullanım için doktorlar zararlı olduğunu söylüyor başka ne gibi çözüm olabilir

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir