Burun Akıntısı Öksürük İştahsızlık

43 görüntüleme
S

Selma Y.

6 Haziran 2025 22:18
6,5 aylık bebeğim aşırı iştahsız sadece 1 öğünde 10 ml yada 30 ml mama içiyor 2 gündür ve öksürüyor sanki balgamlı gibi burun akıntısı ateş yok keyfi yerinde gibi ama geniz akıntısı yüzünden nefes almadıkça öksürüyor hastalıkmı diş mi anlayamadım ek gıdayı mamayı reddediyor hırıltı burunda genizde göğüste değil doktora götürsem mi bilemedim çok endişeleniyorum aç aç geziyor çocuğum neden olabilir yardımcı olur musunuz nasıl iştahını yerine getirebilirim doktora götürmelimiyim
B

Büşra V.

9 Haziran 2025 20:33
Kızım 14 aylık aynı şikayetlerle doktora gittik sürüntü testi yaptılar ve kovid çıktı 😢 yeni yeni iyileşiyor
S

Selma Y.

9 Haziran 2025 23:24
Çok geçmiş olsun doktora gittik sürüntü testi falan yapmadılar kanda almadılar sadece dinledi sonrada röntgen çekildi ciğerleri temiz dedi antibiyotik yazmakta kararsız kaldı bende kullanmak istemiyordum açıkcası zaten 2390 Gr ile doğmuştu yeni toparladı tekrar zayıflıcak diye korkuyorum umarım hemen iyileşirler bebeklerimiz size antibiyotik vermişler miydi yoksa sadece burnunu mu açtınız 🥹 antibiyotik yazdırsam mı

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir