Burun Akıntısı Oksuruk Balgam Nefes Alamamak
190 görüntüleme
Z
Zubeyde U.
24 Nisan 2026 12:19
Bebegım 6 aylık ates 38 burun akıntısı ve oksuruk var bronsit dedi dr astım hastalarının kullandığı ilaçlar verildi nefesi almak ıcın kullanan varmı acaba
E
Esra B. B.
Premium Üye
24 Nisan 2026 12:41
Astim hastasi tam olarak ne kullanir bimiyorum ama benim oglumda iki aylikken rsv kapmisti oksuruk ve burun akintisinin yaninda nefes darligi yasadi hastanede cortair ve ventolin verdiler daha sonra da burun akintisi gecmeyince yine cortair vermislerdi evde uygulamamiz icin...
G
Gülşen O.
24 Nisan 2026 12:46
2 aylık bebeğim rsv olunca astım ilaçları olan cortair ve ventosal kullandık. Yoğun balgam öksürük burun tıkanıklığı vardı ancak bu şekilde atlatabildik
Z
Zubeyde U.
24 Nisan 2026 15:15
Test yapılmadı fakat aynı bulgular bizde de mevcut antibiyotik de verılmıs mıydı
E
Esra B. B.
Premium Üye
24 Nisan 2026 15:49
Test yapılmadı fakat aynı bulgular bizde de mevcut antibiyotik de verılmıs mıydı
F
F.E.T
24 Nisan 2026 16:09
2 aylık bebeğim rsv olunca astım ilaçları olan cortair ve ventosal kullandık. Yoğun balgam öksürük burun tıkanıklığı vardı ancak bu şekilde atlatabildik
G
Gülşen O.
25 Nisan 2026 08:15
G
Gülşen O.
25 Nisan 2026 08:17
G
Gülşen O.
25 Nisan 2026 08:20
Yoğunbakım süreciniz oldu mu
F
F.E.T
25 Nisan 2026 08:27
Olmadı çok şükür 3 gün yatış yaptı serviste 10 günde evde buhar tedavisi. Bebeğim küçük olduğu için her an risk olursa erken müdahale ile yoğun bakım için yatış yaptık. Ama en pik noktasında hastanedeydik bu şekilde daha rahattı için en azından panik atak biri olarak.
G
Gülşen O.
25 Nisan 2026 08:58
Size de çok geçmiş olsun inşallah bir daha yaşamayız o kötü günleri
F
F.E.T
25 Nisan 2026 09:37
Size de çok geçmiş olsun inşallah bir daha yaşamayız o kötü günleri
Z
Zubeyde U.
25 Nisan 2026 09:57
Cok gecmıs olsun .. bize film çekti ciğerlerine var dedı antibiyotik kullanmak gerekli mı o zman
Birde balgam ıcın kullanılan astım ılacları kullandıktan sonra cok oksuruk yapar mı hafta sonu kotu olursa acil gelin yatıs olur dedı suan oksuruk var balgamı cıkarmak ıcın olabilir mi
Birde balgam ıcın kullanılan astım ılacları kullandıktan sonra cok oksuruk yapar mı hafta sonu kotu olursa acil gelin yatıs olur dedı suan oksuruk var balgamı cıkarmak ıcın olabilir mi
F
F.E.T
25 Nisan 2026 10:20
Virüse istediğiniz antibiyotiği kullanın hiçbir işe yaramaz. Ama doktorlar ikincil enfeksiyondan korktukları için veriyorlar doğru bir tedavi olmasa bile. Yani sorumluluk almak istemiyorlar.
Balgam söktürücü mü verdiler size bilemiyorum ama RSV kendisi öksürük yapıyor zaten. Ve öksürmesi çok iyi bir şey çünkü ciğerler öksürükle hapşırmayla temizleniyor. Öksürüğü kesen şurup falan sakın kullanmayın. Bolca dizinize yüzüstü yatırıp sırtına pat pat yapın. Genzini burnunu serumla yıkayın. Sürekli anne sütü ile besleyin. Sabredin. Biz ölümden döndük bunlarla atlattık. Evde atlatıyorsanız zaten iyidir. Korkmayın
Balgam söktürücü mü verdiler size bilemiyorum ama RSV kendisi öksürük yapıyor zaten. Ve öksürmesi çok iyi bir şey çünkü ciğerler öksürükle hapşırmayla temizleniyor. Öksürüğü kesen şurup falan sakın kullanmayın. Bolca dizinize yüzüstü yatırıp sırtına pat pat yapın. Genzini burnunu serumla yıkayın. Sürekli anne sütü ile besleyin. Sabredin. Biz ölümden döndük bunlarla atlattık. Evde atlatıyorsanız zaten iyidir. Korkmayın
Z
Zubeyde U.
25 Nisan 2026 10:25
Cok sagolun rahatladım en azından , cocuklardan bana bulastı ben bile ağır geçiriyorum onlar nasıl dayansın:(
F
F.E.T
26 Nisan 2026 22:18
Cok sagolun rahatladım en azından , cocuklardan bana bulastı ben bile ağır geçiriyorum onlar nasıl dayansın:(
F
F.E.T
26 Nisan 2026 22:25
Size RSV denilmemiş. Doktorunuzun tavsiyelerine uyup verdiği ilaçları kullanın mutlaka. Ben sadece RSV de yapılan tedaviyi anlattım
Z
Zubeyde U.
26 Nisan 2026 23:07
Cok sagolun kullanıyorm hepsini 爐
Yükleniyor...