Burun Akıntısı Öksürük

146 görüntüleme
Ebru K.

Ebru K.

28 Nisan 2026 22:47
6.5 aylık bebeğim iki gündür burnu akıyor ve öksürme başladı yarın doktor randevumuz var goturcem ama bu durum çok canımı sıkıyor birden oldu burnu tıkalı değil açık ama akıyor sürekli ateşini olcuyorum 36.5 bandinda anneler yardım lütfen
S

Sema

28 Nisan 2026 23:54
Serum fizyolojik ile burunlarını temizleyin. Öksürmesi normal öksürerek atıyor. Elde taşınabilir nebülazatörler var ondan kullanarak hava verin rahatlar. Ateşi yoksa doktora götürmenin anlamı yok bence vakalar artmışken daha da çok mikrop alıp hastalanabilir
Ebru K.

Ebru K.

28 Nisan 2026 23:59
Sema
Serum fizyolojik ile burunlarını temizleyin. Öksürmesi normal öksürerek atıyor. Elde taşınabilir nebülazatörler var ondan kullanarak hava verin rahatlar. Ateşi yoksa doktora götürmenin anlamı yok bence vakalar artmışken daha da çok mikrop alıp hastalanabilir
Serum fizyolojik ile burnunu temizliyorum tıkalı değil sadece akıyor oda saati saatini tutmuyor bir bakıyorum hiç birşey yok bir bakıyorum akıyor öksürük var
S

Sema

29 Nisan 2026 00:02
Ebru Kaya
Serum fizyolojik ile burnunu temizliyorum tıkalı değil sadece akıyor oda saati saatini tutmuyor bir bakıyorum hiç birşey yok bir bakıyorum akıyor öksürük var
Evi sık sık havalandırın. Nem oranını ayarlayın. Pekmez verebilirsiniz iyi gelir. Yattığı odaya geceleri öksürüğü olursa buz koyun. Soğan kesip koyun burun akıntısına iyi gelir
S

Sema

29 Nisan 2026 00:03
Birde diş çıkarırken genelde bu belirtilerde olabilir
Ebru K.

Ebru K.

29 Nisan 2026 00:04
Sema
Evi sık sık havalandırın. Nem oranını ayarlayın. Pekmez verebilirsiniz iyi gelir. Yattığı odaya geceleri öksürüğü olursa buz koyun. Soğan kesip koyun burun akıntısına iyi gelir
Çok teşekkür ederim
Ebru K.

Ebru K.

29 Nisan 2026 00:04
Sema
Birde diş çıkarırken genelde bu belirtilerde olabilir
Evet diş çıkarma sürecimiz başladı birde
S

Sema

29 Nisan 2026 00:08
Ebru Kaya
Evet diş çıkarma sürecimiz başladı birde
Ondanda olabilir ateşi olursa 3 gün içinde geçmezse sıkıntı zaten annenelr hisseder bebeklerininx hasta olduklarını içiniz rahat olsun. Benim iki bebede diş çıkarırken hep salya sümük oluyorlar. Çünkü vücut diş çıkarma döneminde enfeksiyona açık oluyor
S

Sema

29 Nisan 2026 00:09
Ebru Kaya
Çok teşekkür ederim
Rica ederim geçmiş olsun
Ebru K.

Ebru K.

29 Nisan 2026 00:10
Sema
Ondanda olabilir ateşi olursa 3 gün içinde geçmezse sıkıntı zaten annenelr hisseder bebeklerininx hasta olduklarını içiniz rahat olsun. Benim iki bebede diş çıkarırken hep salya sümük oluyorlar. Çünkü vücut diş çıkarma döneminde enfeksiyona açık oluyor
Teşekkür ederim altı ay kontrolü var yarın doktorda hem bu öksürüğü burun akıntısı ni da sorar içim rahat eder en azından
S

Sema

29 Nisan 2026 00:11
Ebru Kaya
Teşekkür ederim altı ay kontrolü var yarın doktorda hem bu öksürüğü burun akıntısı ni da sorar içim rahat eder en azından
Evet çok normal anneyiz🥹 içiniz rahat uyuyun 🌸
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir