Burun Akıntısı Öksürük
134 görüntüleme
D
Duygu
7 Şubat 2026 14:42
2 gün önce yüksek ateşi oldu ateş geçti burun akıntısı başladı o başlayınca öksürükte başladı burnunu temizliyorum serumla falan ama işe yaramıyor geçmiyor bi türlü öksürük uykudan uyandırıyor 2.5 yaş hırıltı nefes darlığı yok ne yapabilirim?
S
Sadet K.
12 Şubat 2026 00:40
2 yaş 2 aylık oğlum günlerdir öksürükle baş etmeye çalışıyorum bugün kesildi çok şükür sırtını omuzlarını göğüs kafesini bol zeytinyağıyla ovalayın sonra kâğıt havluyla güzelce sarın üstünü giydirip uyutun gerçekten çok fayda ediyor birde biraz tereyağını eritip bir kaşık pekmez karıştırın ılıtıp içirin öksürüğü kesecektir inşallah
B
Berna K. o.
12 Şubat 2026 14:21
Merhaba 11 aylık bebeğim 5 gündür öksürük burın akıntısı var ateşi ve iştahında bir sıkıntı yok nefes aldığında ciğerlerdeki titreşimi hissediyorum ne yapmam lazım acaba
D
Duygu
12 Şubat 2026 15:14
Ben düzenli burnunu temizledim burun spreyi kullandık dut kurusu kaynatıp içirdim gün içinde yoğun akıntı olduğunda serum yada sinomarin die deniz suyu kullanıp aspire ettim düzenli burun akıntısı azalınca öksürükte azaldı ciğere inmeden atlattık ama bundan bir önceki hastalıkta ciğere inmişti hırıltılı yoğun öksürüğü vardı malesef antibiyotiksiz atlatamadık cortair kullanmıştık öyle geçmişti