Burun Akıntısı Hapşırık

63 görüntüleme
M

Merve N. K. Ö.

4 Nisan 2026 00:54
2 yaşında kızım sabah saatlerinde ard arda hapşırık ardından burun akıntısı başladı. Akşama kadar şiddetlendi akıntı. Gece uykusuna yatınca öksürük başladı sanırım geniz akıntısı başladı. Onu nasıl rahatlatabilirim ateşi yok.
F

Feyza E.

Premium Üye
4 Nisan 2026 01:01
Ciğerlere inmesini engellemek için burnunu yıkayın serum suyuyla diyor hoca bu durumlarda. Bir de yine serum suyuyla buhar tavsiye etmişti bir videosunda
M

Merve N. K. Ö.

4 Nisan 2026 01:03
Teşekkür ederim yanıt için. Ben bebekliğinden beri burun yıkama yapamıyorum sadece okyanus suyunu bol bol sıkıyorum. Düzenli götürdüğüm doktoru o senin yapabileceğin bir şey değil zaten demişti. Ama şimdi çok aradayım :(
F

Feyza E.

Premium Üye
4 Nisan 2026 01:14
Merve Nur Kutlu Özgüleş
Teşekkür ederim yanıt için. Ben bebekliğinden beri burun yıkama yapamıyorum sadece okyanus suyunu bol bol sıkıyorum. Düzenli götürdüğüm doktoru o senin yapabileceğin bir şey değil zaten demişti. Ama şimdi çok aradayım :(
Neden yapamayasınız anlamadım. Bizim doktorumuz da bol bol burun yıkama yapın dedi bize. Gayet de yapılabilir. Korkuyorsanız ayrı tabii ki
F

Feyza E.

Premium Üye
4 Nisan 2026 01:16
Hem çocuğu çok rahatlatıyor hem de gerçekten ciğere inmesini engelleyen tek yöntem yıkama+buhar. Ben doktor değilim elbette daha iyi bilen biri cevaplasa daha iyi olur ama biz böyle atlatmıştık hastalığı. Çok geçmiş olsun
Yükleniyor...

Sohbete katılmak için Babysfer mobil uygulamasını kullanın.

Konulara yorum yapmak, yeni başlıklar açmak ve diğer ebeveynlerle etkileşime geçmek için mobil uygulamamızı indirin.

App Store'dan İndirGoogle Play'den İndir