Burun Akıntısı Hapşırık
63 görüntüleme
M
Merve N. K. Ö.
4 Nisan 2026 00:54
2 yaşında kızım sabah saatlerinde ard arda hapşırık ardından burun akıntısı başladı. Akşama kadar şiddetlendi akıntı. Gece uykusuna yatınca öksürük başladı sanırım geniz akıntısı başladı. Onu nasıl rahatlatabilirim ateşi yok.
F
Feyza E.
Premium Üye
4 Nisan 2026 01:01
Ciğerlere inmesini engellemek için burnunu yıkayın serum suyuyla diyor hoca bu durumlarda. Bir de yine serum suyuyla buhar tavsiye etmişti bir videosunda
M
Merve N. K. Ö.
4 Nisan 2026 01:03
Teşekkür ederim yanıt için. Ben bebekliğinden beri burun yıkama yapamıyorum sadece okyanus suyunu bol bol sıkıyorum. Düzenli götürdüğüm doktoru o senin yapabileceğin bir şey değil zaten demişti. Ama şimdi çok aradayım :(
F
Feyza E.
Premium Üye
4 Nisan 2026 01:14
Teşekkür ederim yanıt için. Ben bebekliğinden beri burun yıkama yapamıyorum sadece okyanus suyunu bol bol sıkıyorum. Düzenli götürdüğüm doktoru o senin yapabileceğin bir şey değil zaten demişti. Ama şimdi çok aradayım :(
F
Feyza E.
Premium Üye
4 Nisan 2026 01:16
Hem çocuğu çok rahatlatıyor hem de gerçekten ciğere inmesini engelleyen tek yöntem yıkama+buhar. Ben doktor değilim elbette daha iyi bilen biri cevaplasa daha iyi olur ama biz böyle atlatmıştık hastalığı. Çok geçmiş olsun
Yükleniyor...